Acaba?

defnee87

Canım oğlummm...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
21
0
16
İstanbul
Merhabalar, size danışmam gereken bi konu var :) Eşim işi dolayısıyla ülke dışındaydı, dün döndü ve akşam ilişkiye girdik fakat az önce adet oldum. İkinci çocuğu çok istiyoruz, normalde adetten 1 gün önce yumurtlama olmadığı için şansım yok gibi görünüyor ama yine de sormak istedim sizlere. Benim gibi olupta hamile kalan var mı aranızda? Allah isteyen herkese versin, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:
büyük bi ihtimal kalmazsınız ama Allahın işi bu ol derse olur şans

canım ben bunun mümkün olduğunu sanmıyorum
ama inşallah gelecek aya tutar

yok hayır hamıle kalamazsınız
ancak benım gıbı adetın 4. gunu yapıp hamıle kalanlar vardır mutlaka

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Dediğiniz gibi şans işi galiba :) 4.5 yaşında bi oğlum var, oğluma hemen hamile kalmıştım ama eşim işi dolayısıyla bu ara sürekli yurt dışına gidip geliyor ve düzenli bi dönüş tarihi yok o yüzden yumurtlama dönemlerime denk getiremedik henüz. Kendimi çok fazla sıkmayacağım dert edip üzülünce hiç olmuyor çünkü :/

Adetin 4. günü mü hamile kaldınız? :)))) bu daha ilginçmiş gerçektende :))) Ama allah nasip etmiş işte ne mutlu size olacağı varsa oluyor demek kii :))

Son düzenleme:
nasıl anladin adetin 4. günü hqmile kaldığını test yapana kadar bi daha hic birlikte olmadin mi
o zaman adetten bi gun önceki ilişkiyle bu arkadaş da niye kalamasin ki

nasıl anladin adetin 4. günü hqmile kaldığını test yapana kadar bi daha hic birlikte olmadin mi
o zaman adetten bi gun önceki ilişkiyle bu arkadaş da niye kalamasin ki

Evet yaa çok enteresan :)) Demek ki neymiş? hayatta hiçbişey imkansız değilmiş :)))

Son düzenleme:
adetın dorduncu gunu derken benım adetım bıtmıstı 3.5 gun fılan suruyor 26 gun perıyodum
hayır 4 ve 6 ve 13 gunlerde bırlıkte olduk ancak bugun doktorumla gorustugumde bana 9 hafatlık gebe oldugumu soyledı yanı erken dollenme ona gore 2 hafta sonra cagırdı 2. lı testı cagırmamak ıcın
yanı ılk 2 gunden bırınde
buarada koca ay bırbırımıze bakmadık bebek dusunmuyorduk ya tutarsa yapıyorduk o 13 gun esımın tamamen kendı ayarı dıyeyım daha sonrakı gunlerde korktuk ve korunduk adete 5 gun varkende hamıle oldugumu ıdrar testıyle ogrendım yanı adetten 21 gun sonra

Evet yaa çok enteresan :)) Demek ki neymiş? hayatta hiçbişey imkansız değilmiş :)))

ılıskıye gırmısler ve bugun adet olmus bunun ustune ıcerıde yasama surecınıde katarsak hesaba spermler ancak adetın 3-4 gunune kadar yasar o zamanda yumurta muhtemelen yok ıcerde
benım adetımde dengesızlık vardı yanı 26 gun perıyodum 26. gun adet oluyorum sız onu 25 dıyın
dogal olarak spermler ıcerıde daha uzun yasadı herhalde anlamadım benım ılk oglum tup bebek buda boyle bır bebek benım cocuklar hep hayata tutunan cocuklar

Bende ikinci cocuguma adetten birgun once hamile kalmisim.
Adet olmak icin hapi biraktim ertesi gun birliktelik sonraki gun adet oldum. adetim 2 gun surdu. 15 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve pozitifti:)
Daha oncesinden hamileysem bile hap yutarken kalmisimdir ama dr un hesaplamasi bile o haftaya denk gelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…