Zorlama, yapısında yok demek ki, belki de kırmakda istemiyordur gergindir sonuçta.Merhaba 1 yıldır bi sevgilim var onu çok seviyorum o da beni çok seviyor bundan eminim ve hatta ilk defa bi insanın duyguları hakkında emin konuşuyorum ama bi sorunumuz var şu sıralar iş sıkıntısı var işten çıktı ve şimdi iş bulamıyor ne zaman böyle canını sikacak şeyler olsa içine kapaniyor konuşmuyor anlatmıyor ben de tam tersi anlatsin kapanmasin diye baskı yapıyorum sizce yaptığım yanlış mi ya da ne yapmalıyım :/
Bazı insanlar konuşmadan stres atarlar. Konuşmak yerine birlikte eğlenceli birşeyler yapmayı teklif edebilirsin. Böylece hem birlikte olmuş olursunuz hem de erkek arkadaşının kafası bir nebze dağılmış olur.Merhaba 1 yıldır bi sevgilim var onu çok seviyorum o da beni çok seviyor bundan eminim ve hatta ilk defa bi insanın duyguları hakkında emin konuşuyorum ama bi sorunumuz var şu sıralar iş sıkıntısı var işten çıktı ve şimdi iş bulamıyor ne zaman böyle canını sikacak şeyler olsa içine kapaniyor konuşmuyor anlatmıyor ben de tam tersi anlatsin kapanmasin diye baskı yapıyorum sizce yaptığım yanlış mi ya da ne yapmalıyım :/
Değişede bilir sen tepki göstermeden anlayarak yaklaşsan belki içini dökerZamanla değişir mi ki ya da değiştirmek için ne yapabilirim??
Tamam ama telefonlarımı bile açmıyor etrafımdaki söylemlerden de sıkıldım bi yerde haklılar ama ben her şeyin güzel olacağına eminim ama böyle de nereye kadar gidecek bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?