acaba

syma mltm

~Meltem&Okan~
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
59
17
18
31
Merhaba 1 yıldır bi sevgilim var onu çok seviyorum o da beni çok seviyor bundan eminim ve hatta ilk defa bi insanın duyguları hakkında emin konuşuyorum ama bi sorunumuz var şu sıralar iş sıkıntısı var işten çıktı ve şimdi iş bulamıyor ne zaman böyle canını sikacak şeyler olsa içine kapaniyor konuşmuyor anlatmıyor ben de tam tersi anlatsin kapanmasin diye baskı yapıyorum sizce yaptığım yanlış mi ya da ne yapmalıyım :/

Zorlama, yapısında yok demek ki, belki de kırmakda istemiyordur gergindir sonuçta.

Bazı insanlar konuşmadan stres atarlar. Konuşmak yerine birlikte eğlenceli birşeyler yapmayı teklif edebilirsin. Böylece hem birlikte olmuş olursunuz hem de erkek arkadaşının kafası bir nebze dağılmış olur.

Benim yapım da tam tersi ben içini döksün istiyorum çünkü kimseyle konuşmuyor ne yaparsam olmuyor en sonunda sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Bazen telefonuma bile bakmıyor

Bosuna zorlama , cunku yapisinda olsa zaten kendiliginden anlatirdi...
Zorlarsan SIKMIS olursun.

Devamli yaninda oldugunuzu gordugunde degisir, sinirlenmeyin siz. Benim esim de biz sevgiliyken 18 ay issiz kalmisti. Cok zor zamanlardi. Sabirli olun. Bir an once istedigi gibi bir is bulur insallah.

herkesin yapısı bir değil ki bazı insanlar içinde yaşar bazısı dışında
ama derdini anlatmayan adamda insanın canını çok sıkıyor ...

Mesela ben böyle bir sıkıntı içerisinde olsam, en yakınımda ki insan veya arkadaşlarım bana ''takma yahu , bulursun , edersin.. '' dese, bir kulağımdan girer, diğer kulağımda çıkardı..

Çünkü herkes aynı dörtlükleri mırıldandığı için , masal gibi geliyor teselli cümleleri..

işsizlik çok zor çok hemde Allah kimseye yaşatmasın

size tavsiyem asla üstüne gitmeyin

bende odama kapanırdım annem gelip neyin var dese bile rahatsız olurdum

ne çok ilgisiz davranın ne de çok ilgili

Sanirim bende oyleyim canim sıkkınken sorular sorulmasindan hoslanmam. susmak, yalniz kalmak isterim.

Diyecegim o ki fazla konusarak rahatsiz ediyor olabilirsin

Üzerine gitmemeye çalışıyorum anlat diye ısrar bile etmemeye çalışıyorum ama böyleyken normal bile konuşmuyor etrafımdaki herkes seni üzüyor bırak daha iyisini bulursun diyor ama ben onu seviyorum çok iyi biri bundan eminim ama çok üzülüyorum etrafimdakilerin vazgeç demelerinden de bunaldim

Baski yapmamalisin çok skiliyolar bunaliyolar kirici olabiliyolar uzaklaşabilir olar yaninda olduğunu hissettiren ama zorlama anlat diye

Tamam ama telefonlarımı bile açmıyor etrafımdaki söylemlerden de sıkıldım bi yerde haklılar ama ben her şeyin güzel olacağına eminim ama böyle de nereye kadar gidecek bilmiyorum :/

iş konusunda sıkıntılı olduklarında agresif oluyorlar.. bence çok üstüne gitme
anlatmak isterse dinle.

Tamam ama telefonlarımı bile açmıyor etrafımdaki söylemlerden de sıkıldım bi yerde haklılar ama ben her şeyin güzel olacağına eminim ama böyle de nereye kadar gidecek bilmiyorum :/

Benim eşim de böyle. Gergin ve Üzgün oldugunda bir kac gun kendine gelemez. Soğuk olur. Onun bu huyunu bildiğim icin kendi üstüme almiyorum. Issizlik bir erkek icin cok zor. Hele size karsi da kendini mahcup hissediyordur. Cevreye bakmayin onlar hep konuşur. Ayrica cevrenize de yansitmayin uzgunlugunuzu. Çünkü cevremiz uzuntulerimize sevinen insanlarla dolu. Onlara malzeme verme ve sevdiginin üstüne gitme. O zaten düzelince eskisi gibi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…