Acaba

iremvolkan12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
9
0
1
28
Merhaba en son bir ay önce adet oldum gunum baya geçti 2 gün önce test yaptim ama negatif çıktı anlamadım yardım edermisiniz sizce ne yapmalıyım

Merhaba en son bir ay önce adet oldum gunum baya geçti 2 gün önce test yaptim ama negatif çıktı anlamadım yardım edermisiniz sizce ne yapmalıyım
Test de yanılma payı yüksek oluyo canım bi kan testi yaptır kesin sonuç benimde testte net çıkmadı sonra kan verdim hamileyim

Cok teşekkür ederim yorumuzun için kan vermekten korkuyorum ama olsun birde istahim açıldı ayağa kalktığımda var dönmesi kararma falan oluyor

En son hatirlamiyorum gercekten ama gunum gecti kiz arkadasimla aynı zamanda adet oluyoruduk o oldu bitti neredeyse tekrar olacak ama ben olamadım

Idrar testinde de çıkardı sanırım uzun süre olmuş. Doktora git o yönlendirir seni gerekirse test ister zaten

Idrar testinde de çıkardı sanırım uzun süre olmuş. Doktora git o yönlendirir seni gerekirse test ister zaten

Gitmeyi düşünüyorum ama önce tekrar bir test yapıp gidicem birde gecenlerde vucudum kabardi kollarim karnim heryerim benek benek oldu sizce hamililikle bir alakasi varmidir ? :)

Gitmeyi düşünüyorum ama önce tekrar bir test yapıp gidicem birde gecenlerde vucudum kabardi kollarim karnim heryerim benek benek oldu sizce hamililikle bir alakasi varmidir ? :)
Hamilelikle alakası yoktur cnm.. Bence doktora git adet söktürücü wersin.. Testler de en azından 1 aylık gecikmede çıkmaması mümkün olmaz..

Himm doktora gitmeyi düşünüyorum canım ama önceden adet olmadan önce kasiklarim agrirdi goguslerim acirdi öyle bi hisde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…