V veg1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 8 0 1 26 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #1 Kızlar merhaba daha adetime var ama kendimi bir tuhaf hissettiğim için gebelik testi aldim pozitif cikti kanda da negatif cikti varmi başına gelen
Kızlar merhaba daha adetime var ama kendimi bir tuhaf hissettiğim için gebelik testi aldim pozitif cikti kanda da negatif cikti varmi başına gelen
V veg1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 8 0 1 26 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #2
Mavi kurdeleli Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 869 514 33 30 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #3 veg1 .!.: Eki Görüntüle 3231246 Genişletmek için tıkla... Kandaki değeriniz kaç acaba ??
V veg1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 8 0 1 26 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #4 2> cikti
KeskeYesilElmaOlsaydim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2023 263 578 33 30 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #5 veg1 .!.: Kızlar merhaba daha adetime var ama kendimi bir tuhaf hissettiğim için gebelik testi aldim pozitif cikti kanda da negatif cikti varmi başına gelen Genişletmek için tıkla... Testte çizgiyi ne zaman sonra gördünüz? 5 dkdan sonrası geçerli olmuyor diye biliyorum hemen mi gördünüz?
veg1 .!.: Kızlar merhaba daha adetime var ama kendimi bir tuhaf hissettiğim için gebelik testi aldim pozitif cikti kanda da negatif cikti varmi başına gelen Genişletmek için tıkla... Testte çizgiyi ne zaman sonra gördünüz? 5 dkdan sonrası geçerli olmuyor diye biliyorum hemen mi gördünüz?
V veg1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 8 0 1 26 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #6 KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Testte çizgiyi ne zaman sonra gördünüz? 5 dkdan sonrası geçerli olmuyor diye biliyorum hemen mi gördünüz? Genişletmek için tıkla... 2 veya 3 dakika geçtikten sonra gördüm KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Testte çizgiyi ne zaman sonra gördünüz? 5 dkdan sonrası geçerli olmuyor diye biliyorum hemen mi gördünüz Genişletmek için tıkla...
KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Testte çizgiyi ne zaman sonra gördünüz? 5 dkdan sonrası geçerli olmuyor diye biliyorum hemen mi gördünüz? Genişletmek için tıkla... 2 veya 3 dakika geçtikten sonra gördüm KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Testte çizgiyi ne zaman sonra gördünüz? 5 dkdan sonrası geçerli olmuyor diye biliyorum hemen mi gördünüz Genişletmek için tıkla...
KeskeYesilElmaOlsaydim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2023 263 578 33 30 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #7 Bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırın o zaman belki yükselir değer. Test erken gebelik testi miydi?
Bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırın o zaman belki yükselir değer. Test erken gebelik testi miydi?
V veg1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 8 0 1 26 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #8 KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırın o zaman belki yükselir değer. Test erken gebelik testi miydi? Genişletmek için tıkla... Daha adetimin gelmesine 5 gün var normalde günüm geçmeden yaptim
KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırın o zaman belki yükselir değer. Test erken gebelik testi miydi? Genişletmek için tıkla... Daha adetimin gelmesine 5 gün var normalde günüm geçmeden yaptim
KeskeYesilElmaOlsaydim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2023 263 578 33 30 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #9 veg1 .!.: Daha adetimin gelmesine 5 gün var normalde günüm geçmeden yaptim Genişletmek için tıkla... Adetin gecikmesini bekleyip test yapmak en mantıklısı galiba.
veg1 .!.: Daha adetimin gelmesine 5 gün var normalde günüm geçmeden yaptim Genişletmek için tıkla... Adetin gecikmesini bekleyip test yapmak en mantıklısı galiba.
V veg1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2023 8 0 1 26 11 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi veg1 #10 KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Adetin gecikmesini bekleyip test yapmak en mantıklısı galiba. Genişletmek için tıkla... Galiba ama şöyle ilaç kullanıyordum pirimolut ilaç adet önleyici ilaci bırakınca gebelik varsa bile kanama başlar dedi doktor ama bakalım hayirlisi
KeskeYesilElmaOlsaydim .!.: Adetin gecikmesini bekleyip test yapmak en mantıklısı galiba. Genişletmek için tıkla... Galiba ama şöyle ilaç kullanıyordum pirimolut ilaç adet önleyici ilaci bırakınca gebelik varsa bile kanama başlar dedi doktor ama bakalım hayirlisi