Saç Rengi ve Saç Boyama Acacia jeans color pink rhodomine red deneyenler

CisemDoga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
2
7
86
Herkesin kurban bayramını kutlarım. Merhabalar ben saçımı acacia jeans color pink rhodomine red rengine boyatacağım. Boyamı aldım. Saçım çabuk yağlanıyor ve koyu kahve. 2-3 yıl önce uçlarını açmıştım. Her yıkamada sararıyor ve saç tellerim dolaşıyor. 4-5 gün içinde saçlarımı boyatacağım. Size birkaç sorum olacak;
1- Acacia jean color pink rhodomine red kullananlar var mı? Varsa saçlarının fotoğrafını çekip yollayabilir misiniz?
2- Saçımın karışmasını engellemek için ne kullanabilirim?
3- Saçımın yağlılığını azaltmak için Urban Care naturals çay ağacı yağı ve keratinli şampuanı kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz başka şampuanlar, saç kremleri var mı?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Screenshot_2016-09-13-18-20-43.webp
14737811889411504976128.webp

Boyama öncesi:
20160919_150324.webp
Açıcı sonrası:
IMG-20160919-WA0011.webp
Boyama sonrası:
IMG_20160920_192739.webp
İlk yıkama sonrası:
MAKEUP_20160925134150_save.webp
Tekrar merhaba. Cevap vermediğiniz için çok üzüldüm. :110:Ben saçımı boyattım. Yaklaşık bir hafta oldu iki kez yıkadım ve altındaki rengi dışarı kustu. Saçıma 1 buçuk tüp boya yetti. Ilk önce saçımı kestirdim, rengini açtırdım ve daha sonra boyattım. Aşağıya kuaförden ilk Çıktığım zaman ki fotoğrafımı ve yıkama sonrası fotoğrafımı ekleyeceğim. Ilk hafta fuşyamsı Çok tatlı bir renk olmuştu. Dün yıkadığımda ise saçımın açıldığı renk ile toz pembenin karışımı gibi bir renk oldu. Saç yıkandığında çok fazla boya gidiyor. Zaten yarı Kalıcı olduğu için en fazla bir buçuk ay dayanıyor. Benim gibi boyatacaklar varsa yaklaşık 100 lirayı göze almaları gerekiyor. Herkese iyi haftasonları dilerim. :KK25:

Boyama öncesi:
Eki Görüntüle 1889335
Açıcı sonrası:
Eki Görüntüle 1889336
Boyama sonrası:
Eki Görüntüle 1889339
İlk yıkama sonrası:
Eki Görüntüle 1889360
Tekrar merhaba. Cevap vermediğiniz için çok üzüldüm. :110:Ben saçımı boyattım. Yaklaşık bir hafta oldu iki kez yıkadım ve altındaki rengi dışarı kustu. Saçıma 1 buçuk tüp boya yetti. Ilk önce saçımı kestirdim, rengini açtırdım ve daha sonra boyattım. Aşağıya kuaförden ilk Çıktığım zaman ki fotoğrafımı ve yıkama sonrası fotoğrafımı ekleyeceğim. Ilk hafta fuşyamsı Çok tatlı bir renk olmuştu. Dün yıkadığımda ise saçımın açıldığı renk ile toz pembenin karışımı gibi bir renk oldu. Saç yıkandığında çok fazla boya gidiyor. Zaten yarı Kalıcı olduğu için en fazla bir buçuk ay dayanıyor. Benim gibi boyatacaklar varsa yaklaşık 100 lirayı göze almaları gerekiyor. Herkese iyi haftasonları dilerim. :KK25:
Jeans colorla boyadıysan canım saçlarının pembesi çok aktıktan sonra tazeleyebilirsin evdeki karışımı bilmiyorsanda saç kremiyle birlikte hazırlanıyor yanlız cildine pek getirmemeni tavsiye ederim çıkmıyor :O birde saç kremini koyu açık olmasına göre koy yanılmıyorsam çok saç kremi koyarsan çok açık olur az koyarsan bir tık daha koyu olur geç cevap verdim ama umarım işine yarar dediklerim güle güle kullan saçını pembişş :KK68:

hindistan cevizi yağını kesinlikle öneririm. ama orjinal olması lazım.
özellikle boya yapmadan önce saçlarınıza sürerseniz daha az yıpranır.
haftada bir geceleri dipten uca yağlayın, yatın. Sabah yıkayın.

Back
X