acaip sinirlerim bozuldu:((

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
biraz yıpranmıştım bu ara ve ramazandan öncekı son haftasonumuzu degerlendırmek adına yarın için rezervasyon yaptırmıstım agvada cok sevdıgım bi pansiyonda.
hiç aramadılar bugün ben aradım teyitleşmek için,biz sizi aradık ancak bize verdıgınız numara yanlıs oldugu için ulaşamadık dolayısıyla odayı baskasına verdık dedı.
bu haftasonu kaçamagına nasıl ıhtıyacım vardı anlatamam,çok heveslenmıstım resmen dumur oldum,ya ben yanlış verdım numarayı yada o yazarken yalnış yazdı bılmıyorum ama bildigm tek şey çok üzüldüm,hayal kırıklıgı yaşadım resmen.
bikaç yeri daha aradım hepsi dolu..:((((((((((((
yenı evlıyım sorunluydu bıkac haftamız bu ufak kacamak iyi gelecektı ıkımızede,kısmet degılmış ama cok üzüldüm:(((((((

biraz yıpranmıştım bu ara ve ramazandan öncekı son haftasonumuzu degerlendırmek adına yarın için rezervasyon yaptırmıstım agvada cok sevdıgım bi pansiyonda.
hiç aramadılar bugün ben aradım teyitleşmek için,biz sizi aradık ancak bize verdıgınız numara yanlıs oldugu için ulaşamadık dolayısıyla odayı baskasına verdık dedı.
bu haftasonu kaçamagına nasıl ıhtıyacım vardı anlatamam,çok heveslenmıstım resmen dumur oldum,ya ben yanlış verdım numarayı yada o yazarken yalnış yazdı bılmıyorum ama bildigm tek şey çok üzüldüm,hayal kırıklıgı yaşadım resmen.
yenı evlıyım sorunluydu bıkac haftamız bu ufak kacamak iyi gelecektı ıkımızede,kısmet degılmış ama cok üzüldüm:(((((((

Tatlım evindede güzel şeylar yapabilirsin.. yeni pişmiş tarçınlı bir kurabiye.. mumlar.. enfes bir yemek, güzel tütsüler ve romantik müzik :):16::16: ne demişler iki seven bir arada olunca samanlık bile seyran olurmuş. Tatlı sürprizler yap, keyifli keyifli filmler izleyin, romantik oyunlar oynayın şakalaşın :127: belki daha iyi gelecek size :31:

istanbuldaysan büyük adaya git derim süper iyi gelıyor ....

Romantizimden zerre kadar anlamayan bir odun olarak yazıyorum bunu.. :27:

Siz birbirinizi sevdikten, mücadele ettikten sonra nerede olursanız olun birbirinize iyi gelirsiniz. :34: :16:

Bu sizin sorununuz, ben doğru verdiğime eminim, rezervasyon yaptırdıktan sonra teyit edildiği nerede görülmüş, telafi etmek zorundasınız. Ben sizin rahatlığınız yüzünden haftasonu tatilimden olamam

Deyin ve çözsünler.

Herşeyde bir hayır vardır, bozmayın moralinizi.
Yaşadığınız yerin güzel yerlerini gezin sizde.
Sabah çıkın akşama kadar gezin tozun eğlenin.

Tatlım evindede güzel şeylar yapabilirsin.. yeni pişmiş tarçınlı bir kurabiye.. mumlar.. enfes bir yemek, güzel tütsüler ve romantik müzik :):16::16: ne demişler iki seven bir arada olunca samanlık bile seyran olurmuş. Tatlı sürprizler yap, keyifli keyifli filmler izleyin, romantik oyunlar oynayın şakalaşın :127: belki daha iyi gelecek size :31:
ya tabı orası öylede işte böyle tam hayal kuruyosun ohh bugün mesai bitsede eve gidip hazırlansam yarında ver elını denız kum güneş sonra birdenbire pattt rezervasyon iptal gidemıyoruz,moralım bozuldu,haftayada ramazan gidilmez zaten 1 ay pinekle yine istanbulda.biz her aksam fılm ızlıyoz nerdeyse canım onun cok cazibesi kalmadı:))
istanbuldaysan büyük adaya git derim süper iyi gelıyor ....
bu aklıma geldı hemen buyukada yörük alı tesısı dıye bıyer var orayı aradım orada dolu,benım amacım günübirlikten ziyade konaklama yapmaktı ama kısmet degılmışş
Romantizimden zerre kadar anlamayan bir odun olarak yazıyorum bunu.. :27:

Siz birbirinizi sevdikten, mücadele ettikten sonra nerede olursanız olun birbirinize iyi gelirsiniz. :34: :16:
valla evde oturmak ıstemıyorum helede nerdeyse ailenın tüm fertlerı tatıldeyken ve ramazan öncesı son haftasonuyken,umarım kocam bi süprizle gelır bu haftasonu gezı falan ayarlar,bakalım onun romantızmını görcez şimdi:)
Bu sizin sorununuz, ben doğru verdiğime eminim, rezervasyon yaptırdıktan sonra teyit edildiği nerede görülmüş, telafi etmek zorundasınız. Ben sizin rahatlığınız yüzünden haftasonu tatilimden olamam

Deyin ve çözsünler.

yok canım sökmedi biraz diklendim ama inanın elimden bişey gelse yapardım tüm odalarda yerleşik müşteriler var diyo,tutup kolundan atacak halı yok napim:)bide cok sevdıgım bıyer daha sonrada gıtme ıhtımalım olacagından çok kötü tutmamak lazım arayı

hayal kırıklıgı ne kötü bişey yaaa
kocamı aradım söyledım,napalım yapcak bişey yok diyo eylulde bıdaha iznimiz var bizim şimdiki hakkımızıda ozamana kullanırız,agvayada ramazandan sonra agustos sonunda gideriz diyo amaaaaa ben bu hafta cok heveslenmıstım yaaaaaaaaaaaaa
günübirlik gezi yorgunluk oluyoo

üzülme bu kadar, her işte bir hayır vardır elbet.

bu pazar istanbul 36 derece olacakmış. deniz tıklım tıklım olur.

canım sahılde 3 otel var panoroma yanında var adını hatrlamıyorum hotel princess var onları bı ara bakalım hatta booking comdan bakabılrsın yakınlarda ben tatıl rezervasyonlarımı rdan yaptırıyorum sorun olmuyo

canım sahılde 3 otel var panoroma yanında var adını hatrlamıyorum hotel princess var onları bı ara bakalım hatta booking comdan bakabılrsın yakınlarda ben tatıl rezervasyonlarımı rdan yaptırıyorum sorun olmuyo

panaromayı aradım ordada yer yok.ramazan öncesı son haftasonu ya heryer tıklım tıklım dolu
neyse artık eylüle kalsın denız sefası napalımm

panaromayı aradım ordada yer yok.ramazan öncesı son haftasonu ya heryer tıklım tıklım dolu
neyse artık eylüle kalsın denız sefası napalımm

qarden; canım arkadaşım bana mesaj atmışsın fakat sana cevap yazamıyorum. Özel mesaj gönderebilmem için yazdığım mesaj sayısının 100 olması gerekiyormuş. Eğer kullanıyorsan bana hotmail adresini ver oradan dertleşiriz.. Bekliyorum mesajını..

Back
X