Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar acayip saclarim dokuluyor bu gidisle kel kalicam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Merhaba arkadaslar evlendikten sonra asiri bir sac dokulmesi basladi bende cevremdeki herks stresten olabilecgni soyluyr sac dokulmesini onleyici yipranmis saclari onarmak icin guclendirmek icin ne yapabilirim bitkisel yada degil bildigniz bir marka bitki vs biliyorsaniz bna yardimci olabilirmsinz

Benim de bir dönem saç dökülmesi aşırı derecede yoğundu.
Bu kullandığımız şampuan lardan kaynaklanabilir çok fazla madde var , ben bir süre bebek şampuanı kullandım bebek şampuanları daha az maddeli ve zararsız. çok fazla saç diplerime uygulamadan masaj yapıyor şeklinde şampuanlıyorum saçlarımı.
Saç bakım kremi kullaniyorsanız bir süre kullanmayın inanın ben çok büyük bir fark gördüm öneririm.

yaaa benımde bu ara çok dokuluyo saclarım korkmaya bsladım bende.pko war bende de ondan mı ki?herkes bazen mevsımsel olur dıyor ama ne bılım :(

Merhaba arkadaslar evlendikten sonra asiri bir sac dokulmesi basladi bende cevremdeki herks stresten olabilecgni soyluyr sac dokulmesini onleyici yipranmis saclari onarmak icin guclendirmek icin ne yapabilirim bitkisel yada degil bildigniz bir marka bitki vs biliyorsaniz bna yardimci olabilirmsinz
Doktora gidip kan tahlili yaptırın. Tiroit.kansızlık. vitaminsizlik bunlar aşırı derecede döker özellikle tiroit ki ben de tiroit var. Saciniza suan birsey uygulamayin önce dahiliye yada aile hekimliğine gidin.

Canım cildiye doktoru olan bir saç merkezine git,orda saç diblerine falan bakılıp yeni teknolojiyle mezoterapi ve prp diye tedaviler uygulanıyor...tavsiye ederim ben baya faydasını gördüm mezoterapinin

Bir ara benim de çok dökülüyordu.Evde yapılan bir karışım öğrendim onu yapmaya başladım çok faydasını gördüm.Resmen saç çıkartıyor
Yumurta sarısı bal sızma zeytinyağ badem yağı evigen ampul bepanthen ampul.
Saçınızın uzunluğuna göre bu karışımı hazırlayın.!1 er ampulde vitaminlerden kırın.Çırpma teli ile karıştırıp saç diplerinize tarakla ayıra ayıra parmak uçlarınızla ovarak yedirin.Geri kalanıda uçlarına yedirip strechle sarın en az 1.5 saat bekleyin.Yıkarkende 1 şampuan yapıp durulayıp çıkın.
Çok faydasını göreceksiniz

Bir ara benim de çok dökülüyordu.Evde yapılan bir karışım öğrendim onu yapmaya başladım çok faydasını gördüm.Resmen saç çıkartıyor
Saçınızın uzunluğuna göre bu karışımı hazırlayın.!1 er ampulde vitaminlerden kırın.Çırpma teli ile karıştırıp saç diplerinize tarakla ayıra ayıra parmak uçlarınızla ovarak yedirin.Geri kalanıda uçlarına yedirip strechle sarın en az 1.5 saat bekleyin.Yıkarkende 1 şampuan yapıp durulayıp çıkın.
Bu süpermiş hakikaten. Bende deneyeceğim. Ne sıklıkla yapıyorsunuz?

Bn de denedim bir dönem. .ama çok yaparsan saci yoruyor..ayda bir yapcam bn..sen şimdilik haftada bir yap bi süre. .sonra ayda bir yaparsın.

Kansızlık varsa sabahları aç karnına biraz pekmez içip ardından c vitamini içeren bir meyve yemeniz çok etkili olur. Ben öyle yapıyorum ve cok az dökülüyor artık

Benimde tutam tutam saçlarım dökülüyordu evde kıl olmayan yer yoktu adeta. Dra gittim kansızlık ve d vitamini eksikliği çıktı. 3 aydır ilaç kullanıyorum. Saç dökülmem bariz azaldı. Eğer bir sağlık sorununuz varsa dıştan yapacağınız bakımlar işe yaramaz maslesef.

Tesekur ederim bunu yapicam

kratin li sampuanlar tercih edebilirsin ..
ben kratınlı sampuan a basladım cok cok azalddı dokülmesi ..ve güclendı saclarım ..

Anemi + troid hastasıyım. .

Saçlarım dökülüyor. .

İlaç kullanıyorum. .

Bir doktora gidin . .

Ben el yapımı zeytinyağı içine
3 baş sarımsak eziyorum
15 dakka bekletip önce saç diplerime
Masaj yaparak sürüyorum
Sonra saçın geri kalan bölüme

Kokmasın ev diye poşetle sarıyorum
1 veya 1 buçuk saat bekletip
Bol suyla yıkıyorum
İlk ay haftada 2 sonra ayda 1 yaptım

Halada yapıyorum kaşımada
Çok faydasını gördüm
Yoksa yazmazdım
Doğal ve kolay bir bakım
Deneyin hiç zararı yok
Çok düzeldi saçlarım

Sağlık sorunun olmadığı halde dökülüyorsa ersağ ın şampuanlarını tavsiye ederim, ilk bir kaç yıkamada dökülmesi çoğalır gibi oluyor zayıları da döküyor çünkü. Sonra alın kısmından itibaren çıkmaya başlayan saçlara hayret edersin

Back
X