- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Doktora gidip kan tahlili yaptırın. Tiroit.kansızlık. vitaminsizlik bunlar aşırı derecede döker özellikle tiroit ki ben de tiroit var. Saciniza suan birsey uygulamayin önce dahiliye yada aile hekimliğine gidin.Merhaba arkadaslar evlendikten sonra asiri bir sac dokulmesi basladi bende cevremdeki herks stresten olabilecgni soyluyr sac dokulmesini onleyici yipranmis saclari onarmak icin guclendirmek icin ne yapabilirim bitkisel yada degil bildigniz bir marka bitki vs biliyorsaniz bna yardimci olabilirmsinz
Bu süpermiş hakikaten. Bende deneyeceğim. Ne sıklıkla yapıyorsunuz?Bir ara benim de çok dökülüyordu.Evde yapılan bir karışım öğrendim onu yapmaya başladım çok faydasını gördüm.Resmen saç çıkartıyor
Yumurta sarısı bal sızma zeytinyağ badem yağı evigen ampul bepanthen ampul.
Saçınızın uzunluğuna göre bu karışımı hazırlayın.!1 er ampulde vitaminlerden kırın.Çırpma teli ile karıştırıp saç diplerinize tarakla ayıra ayıra parmak uçlarınızla ovarak yedirin.Geri kalanıda uçlarına yedirip strechle sarın en az 1.5 saat bekleyin.Yıkarkende 1 şampuan yapıp durulayıp çıkın.
Çok faydasını göreceksiniz
Bu süpermiş hakikaten. Bende deneyeceğim. Ne sıklıkla yapıyorsunuz?
Dökülürken haftada bir yapıyordum.Şimdi aklıma geldikçe gene yapıyorum bazen ayda bir bazen 2 ayda bir.
Tesekur ederim bunu yapicamBir ara benim de çok dökülüyordu.Evde yapılan bir karışım öğrendim onu yapmaya başladım çok faydasını gördüm.Resmen saç çıkartıyor
Yumurta sarısı bal sızma zeytinyağ badem yağı evigen ampul bepanthen ampul.
Saçınızın uzunluğuna göre bu karışımı hazırlayın.!1 er ampulde vitaminlerden kırın.Çırpma teli ile karıştırıp saç diplerinize tarakla ayıra ayıra parmak uçlarınızla ovarak yedirin.Geri kalanıda uçlarına yedirip strechle sarın en az 1.5 saat bekleyin.Yıkarkende 1 şampuan yapıp durulayıp çıkın.
Çok faydasını göreceksiniz
Önce doktora gidin.eğer bir sağlık sorunu var ise yapsanizda hiçbir işe yaramaz.Tesekur ederim bunu yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?