Accayip bir rüya gördüm :D

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Öncelikle lütfen dalga gecmeyin :)

Benim ilk platonik askim diyebilecegim bir cocuk vardi o zamanlar 16 yaslarinda fena tutuldugum. Gel zaman git zaman acildim ve onu sevdigimi söyledim ama onun sevgilisi varmis felan bizim is olmadi anlicaniz. Sonra sosyal alemde hep karsilasiyorduk belki hatirlayanlariniz olur bir zamanlar facede okey oynamak cok meshurdu. hep gelirdi karsima oynardik. herneyse birsey oldu tam hatirlamiyorum o mu ben mi faceden sildik birbrmzi. unutmustum artik hatta düsünmeye basliyordum ben bunu mu sevdim diye. en son 6 ay evvel karsilastik ama kactik birbrmzden. Sonra facesinu silmisti o ara. herneyse aylar sonra yeni hesap acmis beni ekledi faceden. ben kabul etmicektim aslinda bekletecektim ama yanlskla elim redd et kismina degdi. Sonra ne hikmetse bugün rüyamda accayip bise gördüm onun kuzeni var bende ekli erkek kendisi. iste hosla digim kisinin kuzeni bana rüyamda yaziyordu ki o sahisin cok üzgün oldugunu ve tüm gün eve gelmedigini beni dusundugunu ve onu redd ettigime cok üzülmesiydi tamam bilinc alti a yerlesmis olabilir ama niye böyle bisey görüyorum ki gercek senaryo gibi

Gercekci olayim, arkadas degilseniz muhabbetiniz olmadiysa falan cook zor oyle birsey olmasi

Bilinc altinin agzini burnunu kirasim geldi.
Sonra hevesleniyor genc genc kizlarimiz ya

Acaip bir ruya diyince bende gokten melekler indi tanimlanamayan cisimler geldi sizi aldi filan sandim.. bayagi normal bilincalti etkenli bir ruya bu.

Günlük umutlarımız bilinçaltına yerleşiyor farkında olmadan. Rüyalarda hayırsız sevgililerle buluşmamızın, onların deli divane açık olduğunu görmemizin sebebi bu.
Bilincimizi mahvettikleri yetmiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…