Tuvalet Eğitimi Acele mi ediyorum kızlar nolur yardımmmmm

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

_bambu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
946
30
68
Benim oğlum 2 ağustosta 2 yaşını bitirecek. Ben 4 gündür tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama şu anda kabız. Acaba hazır olmadığı için kabızlık yaşıyo olabilir mi. 2. Gün gayet iyiydi kakasını da çişini de götürdüğümde yapıyodu. Dünden beri tuvalete gitmek istemiyor. Gündüzleri 1,5 saate yakın kuru kalıyor gündüz uykusu yaklaşık 3 saatt ve ondan kuru uyanıyor. Kabız olduğu için de zorlanıyor. çöküyo yapmadan anne bitti diyor. Sizxce daha devam etmeliimiyim siz kaç aylıkken tuvalet eğitimi verdiniz kafam çok karışık oğlumu olumsuz etkilemek de istemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz deneyimlerinize ihtiyacım varr. çişi geldiğinde söylemior ama yapınca anne çiş geldi diyor bi de

kızlar yok mu tecrübesi olan cevaplarınıza ihtiyacım var en azından fikrinizi yazınn

bence başlamışken birkaç gün daha devam et kabızlık benim kızımdada oldu ama bir şekilde yeni düzene alışmaya çalışıyor bünyesi öyle düşün..hazır değilsede sonra devam edersin..

canım benim kızım 27 aylık 3 hafta önce bitirdik tuvalet eğitimini sen sadece vazgeçme erteleme erteleyince daha farklı şeyler yaşamicaksın...kabızlık ise kaçınılmaz gbi bişey.dediğimiz gibi düzen değişiyo çünkü...zamanla düzene girmesini bekleyelim bu arada kabızlık için şurup alabilirsin....

Back
X