Eşimle yaklaşık 10gündür konuşmuyoruz. 10gün önce ailesine gitti ve dönüşte banabelalar okuyup benden nefret ettiğini ve benden boşanacağını ve ailesinin her zaman dediği lafları saydı yani anlıyacağınız onların laflarıyla geldi yıktı kırdı bağırdı çağırdı. Ve o gündür konuşmuyoruz yemeğimi yemiyor senin yaptığın hiç bişeyi yemem, senden hiç yardım bile istemem deyip dürüyor ve arada bir başka yatağa yatmaya kalkışıyor ben burda tahtamızın diyorum yanıma gelmek zorunda kalıyor. Bu gece de başka yatağa gitti ya yatak odasında yatarsın ayda dışarda yatarsın dedim Buda senin yanında yapacağıma dışarda yatarım deyip soyunmaya başladı dışarı çıkmak için hazırlanıyordu bende 'ehh insanın sinirini bozuk durma yeter be' deyip yatağa itti onu yatağa düşünce baktım gülüyor sonrada orda yattı. Ya şimdi bu adam ne istiyor boşanmak mı yoksa devam etmek mi ama devam etmek içinde hiç birşey yapmıyor o kadar yaptıklarından sonra asıl ben istemiyorum yanında yatmak aslında bende artık boşanmak istiyorum ama o anmasınlar babsına inat dürüyorum çünkü beni hiç sevmiyorlar evden kaçıp gitmem için uğraşıyorlar.