acele yorum istiyorum kızlar :(

umut99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
67
0
16
Bursa
ya arkadaşlar size bir sorum olacak. eşimin iş yerinde çalışan bayan bir iş arkadaşı var, eşim beni hiç tanımadan önce eşimin ailesi eşimin kız arkadaşı olsun diye etrafta kız bakarken bu kızı gördüklerinde bak hem işyerinde çalışıyor onu tanısana falan demişler. eşimin anneannesi özellikle. hatta bunu bana bile anneannesi demişti. bak zamanında böyle biri vardı ama onla olmadı senle oldu işte nasip nerden nereye falan die. bende bozulmuştum baya ne gerek var sonuçta böyle bişy söylemeye.neyse sonuç olarak eşim o kız için hiç böyle bi düşüncesi olmamış hatta ailesini susturmuş olmaz öyle bişy die (bana böyle anlattı ) o kızı tanıdıktan 6 ay sonrada benle tanıştı ve 2 yıl sonrada evlendik.. şimdi kayın validem bu kızı sorup duruyor konuşma arasında sevalde hala senin iş yerindemi falan diye ama 1-2 değil 2 haftada bir falan kızın adı geçiyo bu durum beni rahatsız ediyor sizce eşime söylemelimiyim bunu yada eskiden benm bilmediğim bişymi var diye sormalımıyım yoksa böyle bişy yoksa bile aklına kızımı sokmuş olrum:(

Seval de hala senin iş yerinde mi diye eşinize soruyor sizin yanınızda
yanlış anlamadım degil mi?

Bence hiç eşinize bir şey söylemeyin,
kayınvalideniz yine böyle bir şey söylerse
gereken cevabı verin....

kaynanan o kızı çok istiyormuş heralde ama eşin onu değil seni seçmiş sanmıyorum daha önce aralarında bişey olsun ama kaynanan aklından atamamış yada sana inat olarak söylüyor olabilir sen eşine sorarsan bu sefer annesine ne soruyorsun anne şu kızı diyecek kaynananda eger dediğim gibi inadına yapıyorsa daha çok soracak ama iyi niyetle ölesine soruyorsa bişey diyemem de neden soruyor sürekli tuhaf geldi orda çalışsa sanane çalışmasa sanane bu arada kızı tanıyor yani yüzyüze görüşmüşse sohbet etmişse ondan soruyorsa o zaman ayrı tabii

eşinin aklında ve geçmişlerinde hiçbirşey yoktur..eğer aklında o olsaydı, onunla evlenirdi..o bayan geçmiş zaman ve sen şimdiki ve gelecek zamansın..
geçmişe hiç takılma..kendini boş yere üzme..

canım kayınvalidenle konuş
bir daha bu konuşmaları yapmayın rahatsız oluyorum deyin,
eşine söylersen bu defa o gözle bakmıyosa bile bakmaya başlayabilir Allah korusun

bugün yine sordu bende yokmu şu sevalin sevgilisi nişanlısı bşyi ddim eşimde bilmem dedi :( ooff ya içim daraldı eşim de eve geldiğimizden beri neyin var nie canın sıkkın diye sorup duruyo dibimde sürekli ama soraamıyrm

canım benim kaynanam da bikaç kere aynı seyi yaptı eşimin gönlü olmadıgı halde akrabalarının kızlarına dünür olmus bana onları söyleyıp duruodu eşim azarladı kes sesini anne yuvamı mı yıkacaksın ben istemedim kendin gittin beni bağlamaz o kızlar sus artık karımı doldurma dedi o da son oldu tıkadı agzını. eşinle paylaş güzelce rahatsız oluyorum annemin böyle söylemesinden ben söylersem kırılır sen güzelce uyar bi daha bu konudan bahsetmesn de. benim eşim deli oldugu için kendı verdi agzının payını ama sen eşine güzellikle anlat durumu. bende butterflıes a katılıorum aralarında bişey oldugundan değil laf olsun torba dolsun işte boş boş konusuolar ondan soruodur. sıkma sen canını...

ya arkadaşlar size bir sorum olacak. eşimin iş yerinde çalışan bayan bir iş arkadaşı var, eşim beni hiç tanımadan önce eşimin ailesi eşimin kız arkadaşı olsun diye etrafta kız bakarken bu kızı gördüklerinde bak hem işyerinde çalışıyor onu tanısana falan demişler. eşimin anneannesi özellikle. hatta bunu bana bile anneannesi demişti. bak zamanında böyle biri vardı ama onla olmadı senle oldu işte nasip nerden nereye falan die. bende bozulmuştum baya ne gerek var sonuçta böyle bişy söylemeye.neyse sonuç olarak eşim o kız için hiç böyle bi düşüncesi olmamış hatta ailesini susturmuş olmaz öyle bişy die (bana böyle anlattı ) o kızı tanıdıktan 6 ay sonrada benle tanıştı ve 2 yıl sonrada evlendik.. şimdi kayın validem bu kızı sorup duruyor konuşma arasında sevalde hala senin iş yerindemi falan diye ama 1-2 değil 2 haftada bir falan kızın adı geçiyo bu durum beni rahatsız ediyor sizce eşime söylemelimiyim bunu yada eskiden benm bilmediğim bişymi var diye sormalımıyım yoksa böyle bişy yoksa bile aklına kızımı sokmuş olrum:(

Kesinlikle eşinize ve kayınvalidenize bu konunun konuşulmasından rahatsız olduğunuzu söyleyin ki kim olsa rahatsız olur.

canını sıktığına değmez
kocanıda boşuna sıkıntıya sokma
bir daha kayınvaliden senin yanında kızdan bahsederse kendisine gereken cevabı ver ve bir daha da asla o kızdan bahsedilmemesini biraz set bir ses tonuyla kendisine söyle.
boş yere üzülme bazen kendini bilmez insanlara hadlerini en başta bildirmek gerekir yoksa uzun yıllar bu tarz konulara muhattap kalırsın tatlım

amaaann boşverin.benimde başımda böyle bişey var hatta kayınvalidem o kızı sürekli över bana.bak şöyle yapıyor bak böyle yapıyor aferin falan filan.benimse umrumda olmazz eşim onu sürekli gördüğü halde istememiş benimle evlendi die düşünüyorum.kayınvalideme de bişey demedim daha hangi birine cevap vereyimkii...eşimede anlatırım gülerim annen bak böyle diyo die oda güler ne işim olurdu onunla benim der.boşver güven kendine.mesela o kızın konusu açılınca aşağılar bi tavırla konuşabilirsin kayınvalidende o kızın senin umrunda olmadığını anlar.

bir daha sorarsa sen cevap ver evet anne çalışıyor vereyimmi telefonunu ara bir sor istersen de çok merak ediyorsan hayır 2 haftada bir soruyorsun da de :)

ben olsam kıza kısmetmı buldun anne derım :52: bı gun gıdelım anlatalım durumu derım yok felan derse ozaman esıme doner sevalın numarası yokmu sende verde annen konussun derım alaylı bır sekılde tabı :9:

bence kaynanan seni kıskandırmak için maksus soruyor gibi geldi bazı kaynanalarda bu var benim kardeşimin kaynanasıda öyleydi oğullarının eski kız arkadaşlarıyla görüşür onlara o kızı överdi bence eşin annesini sustursun o söylerse soramaz bir daha ama sana inat yapar bence kıskanıyor diye daha çok sorar belkide:50:

eşini karıştırma tenhada kaynanaya cevabı yapıştır..

çocuk gibi herşeyde kocaya koşulmaz az işide kendiniz hallediverin...

aşırı kıskanç biri olarak seni çok iyi anlıyorum belkim sen benim gibi çok olmayabilirsin ama neyse bence hiç eşine sorma hem aranızda sorun haline gelebilir hem de eşinin ilgisini ona kaydırabilirsin sonuçta aynı iş yerindeler kaynana ni da boş ver senin takıntı haline getirdiğini anlarsa inadına daha da abarta bilir

aşırı kıskanç biri olarak seni çok iyi anlıyorum belkim sen benim kadar olmaya bilirsin ama neyse bence hem hiç eşine bu mevzuyu açıpda huzurunuzu bozmayım hem de eğer konuyu açarsan eşinin dikkatini o kıza yönlendire bilirsin sonuçta aynı iş yerindeler.kaynanani tanımıyorum ama adı üstünde gerçek bir kaynana ise inadına yapıyor alabilir sinirlendiğini hiç belli etme anlarsa abarta bilir

kusura bakma arkadaşım iki kere yazdım birincisinde yazdım internet gitti silindi ama demekki mesaj gittmis ne bu yüzden tekrar yazdım ama biraz farklılıklar oldu:)

kayınvalidenle aran nasıl bana senin yanında bilerek soruyo gibime geldi eşinize söylmeyin aklına düşürmeyin böyle şeyleri çok rahatsız olursan uyar kayınvalideni

Back
X