Acemi elti

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Selam kizlar:KK54:

Gecen hafta kaynimin soz yuzukleri takildi. Mustakbel eltimle sozden bir hafta once tanisma firsatimiz oldu. Kayinvalidem yemege cagirmisti onlari bizde orda bulunduk. Ogun ben surekli mutfakta servisle ilgilendigim icin pek konusma gibi bir durumumuz olmadi. Birebir sohbetimiz olmadigi gibi ben konusurken televizyona bakmasi hic yuzume bakmamasi dikkatimi cekti acikcasi:110:

Bastan siki fiki olmak istemezsin mesafeli olmak istersin anlarim da boyle insani yok yerine koymak cok garip geldi:KK12:

Soz merasimindede aynisi oldu hosgeldiniz ve gule gule nim otesine gecmedi muhabbetimiz:işsiz:

Ha buarada bende oyle hemen samimi olan bi tip degilim bu tarz iliskilerde ozellikle temkinliyimdir ama bukadar mesafeyi ben bile hayal etmiyordum:KK14:

Simdi hanimlar alti ustu iki elti olcaz gorumce filan yok. Normalmi boylesi onu merak ediyorumo_O

Onumuzdeki gunlerde nisan olcak benim arayip sormam gerekir mi nasil davranmaliyim burda acemi olan ben oluyorum galiba:KK70:

Tanışma ortamı, bilmediği bir ortama giriyor muhtemelen heyecanlıdır çekinmiştir, söz olayında da oturup sizinle sohbet mi etsin? İnsan o gün ne yaptığını bile hatırlamıyor, misafirler, servis, heyecan tavan. Gide gele oluşur samimiyet, öyle herşeyden kendinize pay çıkarmayın, aramanıza da gerek yok.

Son düzenleme:
Selam kizlar:KK54:

Gecen hafta kaynimin soz yuzukleri takildi. Mustakbel eltimle sozden bir hafta once tanisma firsatimiz oldu. Kayinvalidem yemege cagirmisti onlari bizde orda bulunduk. Ogun ben surekli mutfakta servisle ilgilendigim icin pek konusma gibi bir durumumuz olmadi. Birebir sohbetimiz olmadigi gibi ben konusurken televizyona bakmasi hic yuzume bakmamasi dikkatimi cekti acikcasi:110:

Bastan siki fiki olmak istemezsin mesafeli olmak istersin anlarim da boyle insani yok yerine koymak cok garip geldi:KK12:

Soz merasimindede aynisi oldu hosgeldiniz ve gule gule nim otesine gecmedi muhabbetimiz:işsiz:

Ha buarada bende oyle hemen samimi olan bi tip degilim bu tarz iliskilerde ozellikle temkinliyimdir ama bukadar mesafeyi ben bile hayal etmiyordum:KK14:

Simdi hanimlar alti ustu iki elti olcaz gorumce filan yok. Normalmi boylesi onu merak ediyorumo_O

Onumuzdeki gunlerde nisan olcak benim arayip sormam gerekir mi nasil davranmaliyim burda acemi olan ben oluyorum galiba:KK70:

hic arkadasiniz yok mu ki "alti ustu iki elti olacagiz" diye onun varligina ihtiyac duyuyorsunuz?
biz de alti ustu iki eltiyiz; hicbir paylasimimiz yok. boyle olmasindan da son derece mutluyum.
belki de ben anormalimdir.

Elti, görümce, kv üçlüsünü bu kadar hayatınıza sokmaya gerek yok bence. Arada saygı olsun, mesafe olsun en iyisi. Böyle hareketlerini, tavırlarını sorun edecek kadar önemsemeyin. Aramayın da, siz de mesafeli olun.
+1 bi de kp bi de kayın

etkiye tepki ver, tv ye bakıyorsa konuşurken, sende tavana bak cx cx cx
sinir oluyorum böyle tiplere, bide etrafından doldurulmuş oluyorlar, elti fazla samimi olma cart curt
bu arada eltim yok, iyikide yokmuş..

Gozgoze gelmemeye calismak yok saymak mesafeli olmk degil bence
hic arkadasiniz yok mu ki "alti ustu iki elti olacagiz" diye onun varligina ihtiyac duyuyorsunuz?
biz de alti ustu iki eltiyiz; hicbir paylasimimiz yok. boyle olmasindan da son derece mutluyum.

Yok. Hic arkadasim yok sen ben eltim arkadas olalimmi:KK70:

Tanışma ortamı, bilmediği bir ortama giriyor muhtemelen heyecanlıdır çekinmiştir, söz olayında da oturup sizinle sohbet mi etsin? Ben o gün ne yaptığımı bile hatırlamıyorum, misafirler, servis, heyecan tavan. Gide gele oluşur samimiyet öyle herşeyden kendinize pay çıkarmayın, aramanıza da gerek yok.

Kendisi gayet rahatti hic oyle heyecanli bir hali yoktu. Sohbetten ziyade bir guleryuz bir iliskinin baslangicinin gidisatini belirler. Ozel bir ilgi muamele beklemedim niye bekleyeyim. Ayrica anlattiklarim pay cikarmak degil ilk izlenimlerim

Back
X