Açgözlü zengin

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam!Bir çoğunuz benden bıktıgınızı söylüyorsunuz,dertlerimden bıktığını söylüyorsunuz.inanın ben de bıktım…ama şuraya yazınca içimi dökmüş oluyorumne kadar sinirlenir insan şu cehennem evde daha?bazen Allah’a sitem isyan ediyorum ki bu ne biçim bir hayat da bana yazdın?!daha ne kadar dua edilir?!akşamüstü çocukları kreşten alıp parka gittim gördüm şu cadı kv orda.hiç buna bakmadım orda yokmuş gibi.sonra çocukları alıp başka bir parka geçtik.evde bu,dışarıda bu.gına geldi artık şunun mübarek suratını görmekten.neyse kocam olacak herif bir türlü merede olduğumu öğrendi geldi oğlumu aldı kendisiyle götürdü,bizi de annesi olan parka dönmemizi emretti.neyse kısacası neye sinirlendiğimi yazayım.oğlumun cebine para koymuşlar ben de bakmadım jileti koridorda astım .gece oldu kocam olan herif geldi.odamdan çıkıyordum gördüm şu kv cadısı açgözlü 50 yaşında ,yaşından başımdan utanmayıp girmiş benim oğlumun ceplerini karıştırıyor o para için.sinirlendim çocuklarımın bütün giysilerini asgıdan alıp odama getirdim.eşim olacak herife sorduğumda:sana ne?para koymuştuk onu aldık,sen artık çok olmağa başladın falan laflarını etmeye başladı.ben de kendi kendime “bir gün yol şu evde insan sinir geçirmesin”kvnin duyması için,dedim.şimdi ben bu sinirle nasıl uyuyacağım bilmiyorum Allah’a havale ediyorum bunları Allah ya canımı alsın ya da başka bir yolla benim canımı şunlardan kurtarsın İnşaAllah 🤲🏻Siz şu durumda ne yapardınız?!

Sizin tahammul seviyeniz cok zorlanmis, bu hale gelecek bir olay yok. Sinirlerinizi yipratan seylerden kurtulamiyorsaniz gormezden gelin, ya da insanlara farkli sekilde yaklasmayi deneyin?

Kayınvalidenizle mi yaşıyorsunuz ?
nasıl gece cep karıştırmış ?
parayı cebe koyan kim?
çocuğun cebindeki paraya tenezzül mü ettiler yoksa para kaybolmasın yanlışlıkla makineye girmesin falan diye mi?

Ay anlamadım valla.

Kayınvalidenizle mi yaşıyorsunuz ?
nasıl gece cep karıştırmış ?
parayı cebe koyan kim?
çocuğun cebindeki paraya tenezzül mü ettiler yoksa para kaybolmasın yanlışlıkla makineye girmesin falan diye mi?

Ay anlamadım valla.
Tenezzül etti açgözlü

Nilu bu milyon tane konularından biri.
İçini döküp gidiyorsun buraya ta ki tekrar dolana kadar.
Hiç mi bir şeyler yapmayı düşünmüyorsun ah vah etmekten başka ?

Nilu bu milyon tane konularından biri.
İçini döküp gidiyorsun buraya ta ki tekrar dolana kadar.
Hiç mi bir şeyler yapmayı düşünmüyorsun ah vah etmekten başka ?
Semra,ben ne yapa bilirim sen söyle?ölümden başka çare yok ,çocukları alıp sığınma evine gitsem gelip bulurlar beni.çocuklarımı alırlar benden.annemlerde demediğini bırakmayacaklar.boşanma dediğimde”ayıp ya”diyip susturuyorlar “senin nen kötü?çocukların için o evdesin “falan lafları

Boşluk birakmayinca paragraf yapmayınca okuma hevesim kaçıyor. zatenilkpaylaşımıokuyupyorumyapıpçıkarımgenedeamabunubileokuyamadım . Hoş mu ?
3 kez okuduktan sonra anladım.
Hem de ne terbiyesizi.demin diyordu “ne yemiştim,kustum”sordum nereye kustun diye,”bak hele burda kusuntı falan varmı?!”az kaldı beni döve
Ne iğrenç muhabbetler bunlar ya 😁😁
Boşan o zaman kendine beddua ederek nereye kadar devam edeceksin?

Semra,ben ne yapa bilirim sen söyle?ölümden başka çare yok ,çocukları alıp sığınma evine gitsem gelip bulurlar beni.çocuklarımı alırlar benden.annemlerde demediğini bırakmayacaklar.boşanma dediğimde”ayıp ya”diyip susturuyorlar “senin nen kötü?çocukların için o evdesin “falan lafları
Sen nerelisin halamın kızı 😁😁

Back
X