Aci aci aci lutfen yardim :((((

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
18
31
kizlar dün gece gögüs acisiyla uyandim goguslerim tas gibi ama nasil bi aci bu sabah doktora gittim mastit dedi antibiyotik verdide halen agryor daha onceden de oldum o fazla agir degildi napmam lazim kizim emmiyo dogru durust sicak dus aldim sagdim ama yok olmuyor gecmiyor bu aci :(

o kadar kisi goruntulemmis ama cewap veren yok nden yardima ihtiyacim var :(

Canım beyaz lahana varsa dolabında çıkar bir yaprak bir göğsüne bir yaprak bir göğsüne kapat ne kadar iyi geldiğini göreceksin :)

daha önce konu acmıstım 3 yıl once..ben de surekli mastıt olurdum sonra kaynanam dedi bebeği ters emzir diye bakarsan konumda anlattım

İlk defa duydum böyle bişeyi. Göğüs ucunun çatlamasını yarılmasını duymuştum emziremeyenleri ama bunu ilk defa duydum. Hiç bir fikrim yok. Allah şifa versin. İlacınıızı kullanın mama verin bi kaç gün bebeğe iyileşince tekrar emzirin. Hem ilaç içerken emzirmeniz doğru olur mu ki bilmiyorum. Doktora danışn bi.

emzirirken yaşamıştım çok ağrılı gerçekten ateşte yapmıştı bende ..ama iki günde geçiyor merak etmeyin..ilaçlarınızı kullanın bolca da emzirin emmiyorsa bile mutlaka sağın gögüslerinizi..

bir kısmını makineyle çek mutlaka, ben iki bebeğimde de 4 er kere oldum artık uzmanım :27: kesinlikle kitle oluşmasına izin vermeyin göğsünüzde, gerekirse saklayın özel torbalarda o sütü..

Sürekli sıcak havlu koyup yukardan Aşağıya masaj yapmalısın ben yapmadım sonuç çok vahim oldu. Birde sütünü tamamen boşalt kalmasın iki saat aralıkla sağ. Çok geçmiş oLsun

Çok geçmiş olsun. Çok ağrılıdır o.
İki uc gün sürer en fazla. Mutlaka ılık duş almaya ve masaj yapmaya devam edin.Ağrısa bile emzirin ( Verilen ilaç emzirmeye engel değilse)
Z.yağıyla masaj yaparsanız daha kolaylaşır.

Back
X