Acı acı köpek sesi

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.516
83
Tv kapalı evde oturuyorum 4. Kat. yaklaşık iki üç dk dır köpek sesi duyuyorum. Ağlama inleme sesi gibi. Tğm pencerelerden baktım bişi göremiyorum. Görünürde köpek yok. Evin karşısında bi kulübe var orda sanırım soba yakıp gençler oturuyor.
Pek tekin bi yer değil o yüzden inip bakamıyorum. Polisi arasam gelirler mi ki nereyi tarif edeceğimi de bilmiyorum.

Yavru köpek sesi sanırım. Bir büyük köpek 5 6 yavru köpek gördüm büyük köpeğin peşinden giden sokağın ilerisinde. Çok şükür bişi yok gibi

yaa polisi arayin gelirler

Hayvanlar dogum yaparken de aglayip bagiriyolar. Oyle de olabilir.
Ben de aglayan bi hayvan duydugumda cok uzuluyorum. Hayvanlar sokakta hem rezil oluyorlar hem de insanlara satasiyorlar ac kalinca. Bu sorun derhal cozulmeli.

Biz bahçeli bir evde oturuyoruz aynısı benimde başıma geldi dayanamayıp gidip baktım karşıda Suriyeliler oturuyordu duvarlarından içeri baktım küçük büyük çoluk çocuk demeden herkes eline bir çubuk almış hayvanı vuruyorlardı kıyameti koparttım bütün mahalleyi topladım kapıyı açmadılar dua etsinler duvara çıkarmıyordum yüksek olduğu için hemen köpeği bıraktılar belediyeye şikayette bulundum gereken yapıldı.

Ben de geçenler de duydum bahçede.Cama vurdum.İki büyük köpekti kaçtılar.Sabah parçalanmış kedi buldum,kafası yoktu.Yediklerini zannetmiyorum ama kafasını etrafta bulamadım.Sesleri duyunca tilki,sansar vs zannetmiştim.Beslediğim kediyi parçalamışlar.Kediler kiler var,camdan oraya girerdi.Vakit bulamamış yavru olan.Çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…