acı cekıyorum cok kotuyum

böyle durumlarda tavsiye işe yaramaz daha doğrusu uygulamaya kalktığında bi işe yaramaz. en iyisi arkadaş çevrenin iyi kişilerden olması ve seni bu durumlarda hiç yalnız bırakmadan seni oyalatıcak yada eğlendirecek vakit geçirebilmeniz. insan yalnız kaldığında daha da dibe batıyo. geçen sene beni aldattığı ve bi kere bile barışalım demeyen sevgilimin arkasından ne kadar ağladığımı hatırladım. bugün nişan fotolarını gördüm ama eskisi gibi ağırıma gitmedi

Ya yemin ediyorum bazen ne yazsan ne etsen ne söylesen boş bomboş
Diğer konunda Umutlu_Ol o kadar güzel şeyler yazmış ki...
Bu adam seni bir hiç olarak görüyo
Üzgünüm nolur bana kızma ama ölsen bile bak ÖLSEN bile diyorum
U-nu-ta-ca-sın

Hatta sana tek önerim psikolog başka hiç birşey değil !!!!

iyice takıntı yapmışsın habire konu açıp duruyorsun
başka şeylerle ilgilen bütün gün evde oturup o adamı mı düşünüyorsun
arkadaşlarınla gez toz
spor yap
hobiyle uğraş
çevreni genişlet

Konunuzun sonunu okudum da, adamın çelişkilerinden bahsetmişsiniz, iki gün önce böyleydi şimdi böyle demişsiniz, ama buna rağmen kendinizi suçlamaya devam etmişsiniz.
Ha, tabi ki o kadar konuşmanın, pişmanlığın ardından, bütün gücüyle sizi iten bi adama koşmaya devam etmeniz büyük hata.
Ve dahası siz bütün bunların farkında olmanıza rağmen bu tutumunuzda ısrarcısınız.
Şunu anlamamanızı, görmüyor olmanızı anlıyamıyorum ben de.
Siz bu adam için bitmişsiniz, ya da diğer bi ifadeyle siz kendinizi bitirmişsiniz.
Kendinizce bişeyleri düzeltmeye çalışıyorsunuz ama farkında değil misiniz çırpındıkça batıyorsunuz.
İnsan bilinci/bilinçaltı, kendisine gösterilen aşırı sevgiyi tehlike olarak algılar ve farkında olmadan "geri çekilme" savunma mekanizmasını kullanırmış.
"Kaçan kovalanır" dediğimiz olay tam da bu sanırım.
Bence sizi cezbeden onun kendisini geri çekiyor olması.
Ya da sizin ifadenile "peşinizde deli gibi koşan adamın bu hale gelmesi"ni sindiremiyor olmanız.

Kendinize bu eziyeti yapmayın.
Az çok bişeylerin farkına varmış olmanız lazım.
En azından karşınızdaki adam bunu sağlamak için elinden geleni yapmış.
Zor da olsa imkansız değil yapmanız gereken.
Siz buna mı değersiniz, bu mu hakettiğiniz.
Silkinip kendinize gelin lütfen.

Son düzenleme:
hepınız haklısınız:5: takıntı blkıde kendını gerı cektıgı ıcın.bn bu adam ıcın hıcım evet olsemde unutmam gerekıo sızınde dedınız gıbı.yapılanları nasıl kaldrıcam bılmıorum

Ben size olacakları söyleyeyim mi?
Siz bikaç gün bize hak vereceksiniz.
Susup bi kenara çekileceksiniz.
"Acı çekiyorum, kaldıramıyorum" fikrini tekrar ede ede bunu bilinçaltınıza iyice yerleştireceksiniz.
"Kendinize acı çektireceksiniz."
Sonra tabi bu bikaç günlük sessizlik karşı tarafın egosunda tehlike olarak hissedilecek.
Hiçbir şey olmamış, onca sözü söyleyen kendisi değilmiş gibi bi mesajla çıkagelecek.
Ve siz yine dayanamayıp cevap vereceksiniz.
Tam "bu sefer oldu galiba" derken kendinizi aynı sahneyi tekrar izlerken buluvereceksiniz.

Lütfen bize hak vermeyin olur mu?
Kendinize değer verin.
Ve artık gözlerinizi gerçekten gerçeklere açın.

Son düzenleme:
Ben size olacakları söyleyeyim mi?
Siz bikaç gün bize hak vereceksiniz.
Susup bi kenara çekileceksiniz.
"Acı çekiyorum, kaldıramıyorum" fikrini tekrar ede ede bunu bilinçaltınıza iyice yerleştireceksiniz.
"Kendinize acı çektireceksiniz."
Sonra tabi bu bikaç günlük sessizlik karşı tarafın egosunda tehlike olarak hissedilecek.
Hiçbir şey olmamış, onca sözü söyleyen kendisi değilmiş gibi bi mesajla çıkagelecek.
Ve siz yine dayanamayıp cevap vereceksiniz.
Tam "bu sefer oldu galiba" derken kendinizi aynı sahneyi tekrar izlerken buluvereceksiniz.

Lütfen bize hak vermeyin olur mu?
Kendinize değer verin.
Ve artık gözlerinizi gerçekten gerçeklere açın.

evet aynen hep boyle yaptım ben.hep bu sefer galıba dıye..
ne desem bılemıyorum sızde kızıosunuz artık bana farkındayım hepınızden ozur dılıorum artık kendımden utanıyorum:14:

evet aynen hep boyle yaptım ben.hep bu sefer galıba dıye..
ne desem bılemıyorum sızde kızıosunuz artık bana farkındayım hepınızden ozur dılıorum artık kendımden utanıyorum:14:

Biz sizi önemsediğimizden, üzülmenizi istemediğimizden kızıyoruz. Bile bile hata yapmakta ısrar etmenizi istemiyoruz.
Çünkü siz bunu haketmiyorsunuz.
Utanılacak bi durum yok ortada.
Önce aklınızdan "rest çekemiyorum, yapamam, edemem" düşüncesini atın.
Neden yapamayacakmışsınız ki?
Sizi bi başkası mı kontrol ediyor?
Allah akıl vermiş, irade vermiş, güç vermiş.
Günah değil mi kendinize eziyet etmeniz, bedeninizden, kalbinizden de mesulsunuz.
Bunların hesabı da sorulmaz mı yarın?
Yapıcam diyeceksiniz ki bunun için de yeterince somut gerekçeniz var önünüzde.
Sizi istemeyen bir eskili sevgili, verildikçe daha fazlası istenilen tavizler, her defasında "bu son" denilen hatalar.

Ben sana kızıyorum evet çünkü kendi değerini görmüyosun
Kendini boş yere üzüyosun
Nolur kendine gel
Başarıcam de yapıcam de
Senin mutlu olan insanlardan neyin eksik
En güzel yaşlarını mahvettiğin için ilerde kendine kızmayacakmısın ??

Biz sizi önemsediğimizden, üzülmenizi istemediğimizden kızıyoruz. Bile bile hata yapmakta ısrar etmenizi istemiyoruz.
Çünkü siz bunu haketmiyorsunuz.
Utanılacak bi durum yok ortada.
Önce aklınızdan "rest çekemiyorum, yapamam, edemem" düşüncesini atın.
Neden yapamayacakmışsınız ki?
Sizi bi başkası mı kontrol ediyor?
Allah akıl vermiş, irade vermiş, güç vermiş.
Günah değil mi kendinize eziyet etmeniz, bedeninizden, kalbinizden de mesulsunuz.
Bunların hesabı da sorulmaz mı yarın?
Yapıcam diyeceksiniz ki bunun için de yeterince somut gerekçeniz var önünüzde.
Sizi istemeyen bir eskili sevgili, verildikçe daha fazlası istenilen tavizler, her defasında "bu son" denilen hatalar.

yorumlarınız ıcın tesekkur ederım cok saolun destegınız ıcın artık yapıcam kendım ıcın yapıcam cunku cnm yanıyo hep ızdırap cekerek gecrmek ıstemıyorum bırdaha ararsada acmam zaten

Ben sana kızıyorum evet çünkü kendi değerini görmüyosun
Kendini boş yere üzüyosun
Nolur kendine gel
Başarıcam de yapıcam de
Senin mutlu olan insanlardan neyin eksik
En güzel yaşlarını mahvettiğin için ilerde kendine kızmayacakmısın ??

kızıcam evet.kendıme gelıcem artık arasa acmıcam ona ınat olsun dıye dııl en basa döndugum ıcın ızdırap cekmemk ıcın:50:

kızıcam evet.kendıme gelıcem artık arasa acmıcam ona ınat olsun dıye dııl en basa döndugum ıcın ızdırap cekmemk ıcın:50:

İşte böyle...:38:
Lütfen bu kararlılıkta devam et
Çünkü kazanan taraf sen olucaksın burayada yazıyorum bunu :31:

yorumlarınız ıcın tesekkur ederım cok saolun destegınız ıcın artık yapıcam kendım ıcın yapıcam cunku cnm yanıyo hep ızdırap cekerek gecrmek ıstemıyorum bırdaha ararsada acmam zaten

Siz susunca arayacak zaten.
Ama merakından değil, egosunu tatmin etme ihtiyacından yapacak bunu.
Buna hazırlıklı olun, sebebini bilin, ve tavrınızı değiştirmeyeceğinize dair kendinizle sözleşin.

Siz susunca arayacak zaten.
Ama merakından değil, egosunu tatmin etme ihtiyacından yapacak bunu.
Buna hazırlıklı olun, sebebini bilin, ve tavrınızı değiştirmeyeceğinize dair kendinizle sözleşin.

burda herkesın onunde tum kk nın onunde ve kendı adıma soz verıoyrumkı artık nıye arıycanı bılıyorum.ve bırdaha o telefon acılmıycak bırdaha bulusulmuycak onunla

anlamadım yaa, saat geç olduğu için mi acaba :44:

şimdi siz aslında unuttunuz da ah bir dönse de onu reddettiğimi görse diye intikam içinde misiniz, yoksa blöf mü yapıyorsunuz...

bir dönse ah bir reddetsem bir dönse ah bir her şey başka olsa... :44: :44:

siz ne istiyorsunuz :17: affedersiniz , gerçekten beynim durdu.. ama yazmak da istedim.. anlamak istedim bu konuyu....

Back
X