acı cekıyorum cok kotuyum

Sizin yapmanız gereken en güzel şey .bir anda onun telefon numarasını telefonunuzdan silmek ve onun size attıgı mesajı görmemeniz için numaranızı değiştirmek..

herseyden onun adını silmek

ve en önemlisi de biraz gururlu olmak !!

Diğer konuna da yazdım bunada yazıyorum.Sen kendine acı çektirmek için resmen uğraşıyorsun.Attığı mesaja cevap vermicektin, buluşmak istediğinde buluşmucaktın.Sesini duymak, yüzünü görmek için herşeyi yapmasına fırsat vermen gerekiyordu.Sen hemen buluşmuşsun, kıskandığını belli etmişsin, akşam hayal kırıklığının anlaşıldığı bugün adım attığını sandım diye mesaj atmışsın.Erkek arkadaşın da doğal olarak kendini geri çekmiş.Kıymetini hemen anlamaz hiç takmaman gerekiyordu.Sensiz kalmasına hiç fırsat vermiyorsun.Takmadığın hergün seni kazanmak için uğraşacaktı.Tekrar arar senin aynı yerde olup olmadığını anlamak için.Böyle yaparak kendi değerini düşürüyorsun.Yazdıklarımızdan gaza geliyorsun sonra yalnız kaldığında gene mesaj atıyorsun.Arama, mesaj atma kendini toparla.Burada kimse senin kötülüğünü istemiyor aradığında açmıcam diyorsun buna inanıyor musun? Diğer konunda cepte olan pozisyondan çıkıcam mesaj atmıcam diyorsun sonra yine kendini mesaj atarken buluyorsun bunu yaptığın sürece erkek arkadaşın kaçacak sende üzüleceksin.Yazdıklarımızı dinle.

anlamadım yaa, saat geç olduğu için mi acaba :44:

şimdi siz aslında unuttunuz da ah bir dönse de onu reddettiğimi görse diye intikam içinde misiniz, yoksa blöf mü yapıyorsunuz...

bir dönse ah bir reddetsem bir dönse ah bir her şey başka olsa... :44: :44:

siz ne istiyorsunuz :17: affedersiniz , gerçekten beynim durdu.. ama yazmak da istedim.. anlamak istedim bu konuyu....

bazen bende anlamıyorum aslında.ama ıstedıgm sey geldıgınde onu reddetımı gormesı ve reddedılnıce bnm ıcın ugrasması caba gostermesı.sonra barısmak ve ugrasıp cabaladıgı ıcın artık bole kotu davranmaz kafası estıgınde gıtmez.ıstedıgım buydu:43:

vede sabah delı gıbı msj atan adam nıye fıkrı bulustuktan sonra degıstı acaba benı cırkınmı buldu aynı hıssı hıssetmedımı cunku bunun ne acıklaması varkı delı gıbı sabah msj atan adamın onu demesı tuaf

vede sabah delı gıbı msj atan adam nıye fıkrı bulustuktan sonra degıstı acaba benı cırkınmı buldu aynı hıssı hıssetmedımı cunku bunun ne acıklaması varkı delı gıbı sabah msj atan adamın onu demesı tuaf

erkek karsındakı onlar ıcınn nolcak kı elındekı kzıı oynatmak ıstemıs ıste ole msjlar atmıs pesınden kosmasını saglamıs.erkegın hosuna gıder sonucta kısın pesınde kosması

bazen bende anlamıyorum aslında.ama ıstedıgm sey geldıgınde onu reddetımı gormesı ve reddedılnıce bnm ıcın ugrasması caba gostermesı.sonra barısmak ve ugrasıp cabaladıgı ıcın artık bole kotu davranmaz kafası estıgınde gıtmez.ıstedıgım buydu:43:

anladım istediğinizi...
siz seviyorsunuz ve yoruldunuz hep koşan taraf olmaktan..

ama erkek arkadaşınız da bence bunun farkında.. yani sizin onu aslında çok sevdiğinizin..
gelse ve reddetseniz korkarım ki bir daha gelmez...

sen bilirsin, keyfin bilir der ve çeker gider...

bilmem sanki öyle geldi...

sevildiğine emin olan erkekler böyle oluyor işte.. belli bir süre sonra koşmuyor peşimizden....maalesef :17:

Diğer konunu okudum . yorumları okudum .

arkadasım hıc bır erkek boyle bı kadına aşık olmaz bunu unutma .
sen kendıne deger vermıosun elın oğlu sana nıe deger versın ?

yemege gtmssın. msjlar atmıssın ohoooo bıde dıosunkı ben degıstım .bence bı rahatsızlıkgn var
bu kadar gurursuzca olmamalydı . pskologa gtmelısın.

çok acı çekıosun bılıorum ama kendıne geldgnde çok kızıcaksın lutfeenn yapmaaaaaaaa arama sorma bekleme unutttttttt

ya ben zaten aramıyorum sormuom ama aradıgnda kontrolumu kaybedıp napıcamı sasrıorum ıste.fırsat geldı barısmamaız ıcın dıye dusunup reddetmek ıstemıyorum sanırım

bence artık uğraşma bu adamla yanlış hatırlamıyorsam
bu yıl üniversiteye de gidecekksin havan eğişecek farklı
ortam farklı insanlar ne demeye çekiyorsun ki bacım ya:1:

Back
X