Aci cekiyorum yardim ve dusuncelerinize ihtiyacim var:(

Lalalala00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
21
8
6
27
Merhaba burasi bana iyi gelir belki diye uyeligimi olusturdum bugun konu biraz uzun olabilir ama fikirlerini ogrenmek istiyorum.
Uc senelik uzun bi iliskim vardi erkek arkadasim cok seviyordu beni bende knu cok seviyordum ama aniden sinirlenmelerim kiskancliklarim kavgalarim yipratti bizi bana hep yapma dedi ama ben kendime engel olamadim. Gercekten cok seviyordu beni ama su son 1 aydir sevdigini ancak kafasinda bitirdigini soyluyor. Duzelecegime inanmiyor halbu ki iki haftadir gayet iyiydim ve gercekten cabaladim ama ona yetmedi ve tekrar ayrildik. Bu sefer kesin konustu ama o ayrildigimiz son bulusmada beni sarilip optu sadece yapamadigimizi anlasamadigimi soyledi. Ve ben cok kotuyum ben duzelmek icin cabalamisken bile o buna yetmedi. Su siralar sıkıntili donemi onemli bi sinav onunde onun bunalimida var gece gunduz ders calisiyor bununda buyuk etkisi ve bunalimi var. Ne yapmaliyim doner mi donmez mi hic bi fikrim yok donmemesinden korkuyorum cok canim yaniyor kafayi yemek uzereyim hicbir carem olmadigi gibi kendim akilli dusunemiyorum fikirlerini almak istiyorum:(

birilerinin dönmesini beklemek çok sıkıcı değil mi ?

kavşağı alamamis otomobil gibi bekle millet at arabasiyla Üsküdara geçiyor. Kız Kulesini izlemek varken asfalt kokla dur

Son düzenleme:
Beklentiye girmemek en doğrusu.
Hayatına odaklan.
Farklı uğraşlar bul zamanla geçiyor :)

Umut var bence. Ama döndüğü Zaman sen eskisi gibi olmayacaksın. Bazen doğru zamanda bitirmek gerekiyor. Acı çeke çeke....

Umut var bence. Ama döndüğü Zaman sen eskisi gibi olmayacaksın. Bazen doğru zamanda bitirmek gerekiyor. Acı çeke çeke....

Neden bi anda bu sekilde acimasiz olduguna anlam veremiyorum belkide bitmesinden cok buna canim yaniyordur. Nasil gececek bilmiyorum gecer mi onuda bilmiyorum
Doner mi donmez mi erkekler bu durumda nasil davranir ne dusunur bilmiyorum korkuyorum herseyin bitip benden vazgecmesinden

Zaman durmus gibi sanki hic gecmiyor. Ama soyledigini uygulayabilsem keske

Aşk acısından kimse ölmüyor.
Zamanı işkence olarak görme yaralarını sarmak için kullan.
İnan bana tekrar aşık olunuyor.
Tekrar gülüp eğleniliyor.

Yakın zamanda bu durumlardan geçtim :)

Milyon üyesi olan bir siteye dert yanmak istiyorsunuz,
Ama burda bunu okuyan da insan, hiç düşünmüyorsunuz
Bari böl de yaz.
Derdini okuyanı buhrana sokmadan, anlatan üyeler iyi ve yapıcı yorum alıyorlar.
Saygısı var kadının, okuyana özenle yazıyor.

Höldürü höldürü yazıya, zöptürü cevap verilir.
Lütfen okunabilecek şekilde yazın

Milyon üyesi olan bir siteye dert yanmak istiyorsunuz,
Ama burda bunu okuyan da insan, hiç düşünmüyorsunuz
Bari böl de yaz.
Derdini okuyanı buhrana sokmadan, anlatan üyeler iyi ve yapıcı yorum alıyorlar.
Saygısı var kadının, okuyana özenle yazıyor.

Höldürü höldürü yazıya, zöptürü cevap verilir.
Lütfen okunabilecek şekilde yazın

Yeni uyeyim ilk yazisim belki bundandir bir dahakine dikkat ederim

3 yıllık ilişkisini bitirmiş biri olarak söylüyorum, biri seni kırıyorsa ondan bundan sebeplerle elini bırakıyorsa hayatına bakacaksın.
Evet hemen unutulmuyor acı çekiliyor ama ondan önce de yaşıyordun nefes alıyordun şimdi onsuz yaşayamam kafasından çık, elini bırakanı beklemekten vazgeç.

3 yıllık ilişkisini bitirmiş biri olarak söylüyorum, biri seni kırıyorsa ondan bundan sebeplerle elini bırakıyorsa hayatına bakacaksın.
Evet hemen unutulmuyor acı çekiliyor ama ondan önce de yaşıyordun nefes alıyordun şimdi onsuz yaşayamam kafasından çık, elini bırakanı beklemekten vazgeç.

Deniyorum bende boyle dusunuyorum tabi ki. Ama cok zor cok aci geliyor. Cok caresizce hic gecmeyecekmis gibi. Soylediklerini aklima kazidim uygulamak icin de cabalicam

Deniyorum bende boyle dusunuyorum tabi ki. Ama cok zor cok aci geliyor. Cok caresizce hic gecmeyecekmis gibi. Soylediklerini aklima kazidim uygulamak icin de cabalicam
Ülkedeki olaylarda yakınlarını kaybedenleri, hastane köşelerinde annesini babasını çocuğunu iyileşsin diye bekleyenleri, hasta insanları düşününce aşk acısı vız geliyor inan.
Ayrılık acı şey biliyorum bende bu duyguları yaşıyorum ama hayatımı mahvedecek kadar kafama takmamaya çalışıyorum.
Şükret hayırlısı de, olmuyorsa vardır bir hayır.

Değerlendirmezdi yorumum üzerinden değil, konu Hakkı'nda yapabilirseniz daha verimli olur.

Konu hakkında yorumumu yaptım zaten.
Burda kural belirleyici siz olmadığınız için konu sahibini ezmenizi görmemezlikten gelmedim.
Yeterince açık olduğuma göre polemik olup konu sahibinin konusu kapanmasın diye uzatmıyorum.

Back
X