Merhaba burasi bana iyi gelir belki diye uyeligimi olusturdum bugun konu biraz uzun olabilir ama fikirlerini ogrenmek istiyorum.
Uc senelik uzun bi iliskim vardi erkek arkadasim cok seviyordu beni bende knu cok seviyordum ama aniden sinirlenmelerim kiskancliklarim kavgalarim yipratti bizi bana hep yapma dedi ama ben kendime engel olamadim. Gercekten cok seviyordu beni ama su son 1 aydir sevdigini ancak kafasinda bitirdigini soyluyor. Duzelecegime inanmiyor halbu ki iki haftadir gayet iyiydim ve gercekten cabaladim ama ona yetmedi ve tekrar ayrildik. Bu sefer kesin konustu ama o ayrildigimiz son bulusmada beni sarilip optu sadece yapamadigimizi anlasamadigimi soyledi. Ve ben cok kotuyum ben duzelmek icin cabalamisken bile o buna yetmedi. Su siralar sıkıntili donemi onemli bi sinav onunde onun bunalimida var gece gunduz ders calisiyor bununda buyuk etkisi ve bunalimi var. Ne yapmaliyim doner mi donmez mi hic bi fikrim yok donmemesinden korkuyorum cok canim yaniyor kafayi yemek uzereyim hicbir carem olmadigi gibi kendim akilli dusunemiyorum fikirlerini almak istiyorum