Aci cekiyorum yardim ve dusuncelerinize ihtiyacim var:(

Ülkedeki olaylarda yakınlarını kaybedenleri, hastane köşelerinde annesini babasını çocuğunu iyileşsin diye bekleyenleri, hasta insanları düşününce aşk acısı vız geliyor inan.
Ayrılık acı şey biliyorum bende bu duyguları yaşıyorum ama hayatımı mahvedecek kadar kafama takmamaya çalışıyorum.
Şükret hayırlısı de, olmuyorsa vardır bir hayır.

Haklisin, soylediklerin beni etkiledi. Boyle durumlarda bazen en basitini bile dusunemiyorsun. Tesekkur ediyorum

Merhaba burasi bana iyi gelir belki diye uyeligimi olusturdum bugun konu biraz uzun olabilir ama fikirlerini ogrenmek istiyorum.
Uc senelik uzun bi iliskim vardi erkek arkadasim cok seviyordu beni bende knu cok seviyordum ama aniden sinirlenmelerim kiskancliklarim kavgalarim yipratti bizi bana hep yapma dedi ama ben kendime engel olamadim. Gercekten cok seviyordu beni ama su son 1 aydir sevdigini ancak kafasinda bitirdigini soyluyor. Duzelecegime inanmiyor halbu ki iki haftadir gayet iyiydim ve gercekten cabaladim ama ona yetmedi ve tekrar ayrildik. Bu sefer kesin konustu ama o ayrildigimiz son bulusmada beni sarilip optu sadece yapamadigimizi anlasamadigimi soyledi. Ve ben cok kotuyum ben duzelmek icin cabalamisken bile o buna yetmedi. Su siralar sıkıntili donemi onemli bi sinav onunde onun bunalimida var gece gunduz ders calisiyor bununda buyuk etkisi ve bunalimi var. Ne yapmaliyim doner mi donmez mi hic bi fikrim yok donmemesinden korkuyorum cok canim yaniyor kafayi yemek uzereyim hicbir carem olmadigi gibi kendim akilli dusunemiyorum fikirlerini almak istiyorum:KK43:
Acı gelebilir ama dönmez. .
Kafaya ayrılık düşüncesini koyan bi erkek dönse ne olur?
Sen tamamen duzeldim desen ne olur?
Bi kere ayrilmissaniz o ayrılırken öpüp sarilmalar falan hep yalandir benim gözümde öyle is mi olur? Bu sana zarar
Belki kizicaksin ama sen de düzeldim desen bile adam en ufak bi davranisinda kesin böyle yapacak der yani hemen akla senin yapmış olduğun şeyler gelir
Üzgünüm acı gerçek ki bunalım da olabilir ama ders çalışması da onun kafayı dagitmasinda büyük yardimci olacak..
Nice ilişkiler bitiyor yapıcak bişey yok allah sabır versin

Konu hakkında yorumumu yaptım zaten.
Burda kural belirleyici siz olmadığınız için konu sahibini ezmenizi görmemezlikten gelmedim.
Yeterince açık olduğuma göre polemik olup konu sahibinin konusu kapanmasın diye uzatmıyorum.

Canim ben ezilmedim burda kimse birbirini tanimiyor tanimadigim adini bile bilmedigim kimse kendince ezdigini dusunemez. Oyle birseyde olamaz zaten:) boyle insanlara ters cevap vermek ya da polemige girmek cok gereksiz yine de davranisin icin tesekkur ederim ama sahsen benim umurumda bile degil:)

Canim ben ezilmedim burda kimse birbirini tanimiyor tanimadigim adini bile bilmedigim kimse kendince ezdigini dusunemez. Oyle birseyde olamaz zaten:) boyle insanlara ters cevap vermek ya da polemige girmek cok gereksiz yine de davranisin icin tesekkur ederim ama sahsen benim umurumda bile degil:)
Alt tarafı okunaklı yaz dedim diye ezilmiş olmuyorsun :)

Neden bi anda bu sekilde acimasiz olduguna anlam veremiyorum belkide bitmesinden cok buna canim yaniyordur. Nasil gececek bilmiyorum gecer mi onuda bilmiyorum
Doner mi donmez mi erkekler bu durumda nasil davranir ne dusunur bilmiyorum korkuyorum herseyin bitip benden vazgecmesinden
Benimki döndü. Ama ben yoktum. Bu çektiğin acı sende de onu bitiriyor usulca emin ol

burdaki konuları okuya okuya nerde erkek görsem kaçasım geliyor. zaten kimseden hoşlanmadım şimdiye kadar iyice soğudum artıko_O sana da Allah yardımcı olsun arkadaşım hayırlısı,seni mutlu edecek ne ise o olsun

Acı gelebilir ama dönmez. .
Kafaya ayrılık düşüncesini koyan bi erkek dönse ne olur?
Sen tamamen duzeldim desen ne olur?
Bi kere ayrilmissaniz o ayrılırken öpüp sarilmalar falan hep yalandir benim gözümde öyle is mi olur? Bu sana zarar
Belki kizicaksin ama sen de düzeldim desen bile adam en ufak bi davranisinda kesin böyle yapacak der yani hemen akla senin yapmış olduğun şeyler gelir
Üzgünüm acı gerçek ki bunalım da olabilir ama ders çalışması da onun kafayı dagitmasinda büyük yardimci olacak..
Nice ilişkiler bitiyor yapıcak bişey yok allah sabır versin

Aci ama gercek
burdaki konuları okuya okuya nerde erkek görsem kaçasım geliyor. zaten kimseden hoşlanmadım şimdiye kadar iyice soğudum artıko_O sana da Allah yardımcı olsun arkadaşım hayırlısı,seni mutlu edecek ne ise o olsun

Herseyin zamani varken ben zamansiz yasadim belki de. Hata hic bi zaman tek tarafli olmuyor her zaman erkekleri de suclamamak lazim en azindan kendi olayim adina bu boyle. Seninde mutlu olman dilegimle tesekkur ediyorum

Back
X