- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır mide ilacı kullanıyordum. Bundan yaklaşık 6 yıl önce de bir süre kullandım. Ara verip en son 4 yıldır kesintisiz içtim özetle. Mide kanaması geçmişim var bunun dışında ülser, gastrit ve reflüm var. Bu ay eşimle bebek isteğimiz sonucunda denemede bulunduk. Ben ilacı bıraktım o an. Bırakalı 17 gün oluyor ve ben ölüyor gibiyim acıdan. Reflü boğaz reflüsü boyutuna ulaştı su içsem 5 dakika içinde başlıyor o feci acı. Artık gırtlagımın tahriş oldugunu biliyorum. Sıcak bir şey içsem cayır cayır yanıyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama önce sizlere sormak istedim. Bata 4 günüm var. Hamile miyim değil miyim kesin değil. Mide ilacını içme boyutuna geldim. Yaşam kalitem çok azaldı diyebilirim. Benimle aynı durumda olup ilac içen var mı? Gaviscon aldım ama gram tesiri yok bu arada. Dahiliyeye ilacsız çok acı cekiyorum diye sordugumda hep içiceksin o zaman demişti tabii bebek fikri yoktu o zaman. Annelik dürtüsüyle bırakırım sanmıştım ama 17 gündür acı cekiyorum. Mide hastalarının anne olmaya hakkı yok mu? Nolur deneyimli olanlar fikirlerini paylaşabilir mi teşekkürler.