Acı çekiyorum

RagnarLodbrok

Ölürken gülüyorum
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
3.666
5.473
158
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır mide ilacı kullanıyordum. Bundan yaklaşık 6 yıl önce de bir süre kullandım. Ara verip en son 4 yıldır kesintisiz içtim özetle. Mide kanaması geçmişim var bunun dışında ülser, gastrit ve reflüm var. Bu ay eşimle bebek isteğimiz sonucunda denemede bulunduk. Ben ilacı bıraktım o an. Bırakalı 17 gün oluyor ve ben ölüyor gibiyim acıdan. Reflü boğaz reflüsü boyutuna ulaştı su içsem 5 dakika içinde başlıyor o feci acı. Artık gırtlagımın tahriş oldugunu biliyorum. Sıcak bir şey içsem cayır cayır yanıyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama önce sizlere sormak istedim. Bata 4 günüm var. Hamile miyim değil miyim kesin değil. Mide ilacını içme boyutuna geldim. Yaşam kalitem çok azaldı diyebilirim. Benimle aynı durumda olup ilac içen var mı? Gaviscon aldım ama gram tesiri yok bu arada. Dahiliyeye ilacsız çok acı cekiyorum diye sordugumda hep içiceksin o zaman demişti tabii bebek fikri yoktu o zaman. Annelik dürtüsüyle bırakırım sanmıştım ama 17 gündür acı cekiyorum. Mide hastalarının anne olmaya hakkı yok mu? Nolur deneyimli olanlar fikirlerini paylaşabilir mi teşekkürler.

Doktora gidin,yaşam kaliteniz düşmemeli hamile olsanızda,olmasanızda.
Kadın hastalıkları uzmanına gidip durumu anlatabilirsiniz.
Bebeğe geçmeyen ilaçlar var,muhakkak durumunuza uygun bir seçenek vardır.
Geçmiş olsun

Doktora gidin,yaşam kaliteniz düşmemeli hamile olsanızda,olmasanızda.
Kadın hastalıkları uzmanına gidip durumu anlatabilirsiniz.
Bebeğe geçmeyen ilaçlar var,muhakkak durumunuza uygun bir seçenek vardır.
Geçmiş olsun
Gaviscon türevli ilaçlar dışındakilerin çoğu b grubu maalesef. 4 güncük daha dayanabilirsem inşallah o zaman gidicem en geç. Çünkü test yapıp negatif diyip ilaç verebilir rastgele. Teşekkürler.

Gaviscon türevli ilaçlar dışındakilerin çoğu b grubu maalesef. 4 güncük daha dayanabilirsem inşallah o zaman gidicem en geç. Çünkü test yapıp negatif diyip ilaç verebilir rastgele. Teşekkürler.
Patates suyu falan mı içseniz bu süreçte.
Benim gebe bir arkadaşım patates suyu iciyordu çiğ halde katı meyve sıkacağında sıkıp. Onu rahatlatıyordu.
Yediklerine de biraz dikkat ediyordu hafif ilaclarla atlatıyordu.
Sizin durumunuz ne âsamada bilemiyorum ama rahatlama sağlayacak zararsız alternatifleri bir araştırın isterseniz.

Patates suyu falan mı içseniz bu süreçte.
Benim gebe bir arkadaşım patates suyu iciyordu çiğ halde katı meyve sıkacağında sıkıp. Onu rahatlatıyordu.
Yediklerine de biraz dikkat ediyordu hafif ilaclarla atlatıyordu.
Sizin durumunuz ne âsamada bilemiyorum ama rahatlama sağlayacak zararsız alternatifleri bir araştırın isterseniz.
Patates suyunu da denemiştim ama bana faydası olmamıştı ağır mide rahatsızlıgım var maalesef. Ve çok stresli bir insanım:( araştırıyorum sürekli ama deneyimler her zaman iyidir diye sorayım dedim.

Back
X