• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı çekiyorum :((

hayatbanaguzel34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
14
0
36
42
İstanbul
Bizimkisi bir aşk hikayesiydi.ilk bakışta aşkla 3 ay içinde evlendik.herşey yolunda giderken birden herşey farklılaştı ailelerle çok kötü olduk.birbirimize saygımız kalmadı.insanların karşısında tartışmalarımız bizi içten bitirdi insanların gözünde bu evlilik artık biter gözüyle bakılıyordu en üzücüsü insanların gözünde beraberliğimizim bir saygısı kalmadı.geçen pazar yine tartıştık ve bu sefer başkaydı işte bu sefer biteceğini hissettik.artık hiçbirşeyi düzeltemeyeceğimizi ayrılmamız gerektiğini anladık boşanma kararı aldık .eşyalarını topladı ve evden ayrıldı dün gece evde ilk gecemdi evin heryerinde bir anı vardı bütün gece ağladım .bugün boşanma dilekçesi vermek için beni evden aldı onu gördüm göz göze baktık ve içim daha kötü oldu..ama dönüşü yoktu artık.şimdi acı çekiyorum bunu nasıl atlatırım

kaç yıllık evlisin? aşılmayacak sorunlar mı var? yani artık birbirinizi ciddi anlamda hırpalayıp, sorunları halledemeyip uzatıyor musunuz küslükleri. ani bi ayrılık kararı mıdır, yoksa her kavgada, tartışmada boşanma hep konuşulan bişey miydi? ben bunu anlamıyorum evli çiftlerde, her tartışmada boşanma tehtitlerine sığınmayı. iki tarafta idrak etmeli ki, bu ilişki evlilikle noktalanmış çıkma evresinde değiller. acele etmeseydiniz.. bi süre sessiz ve sakin kalsaydınız sular durulsaydı. belki düzelirdi? üzücü.

ben pek sorunları anlamadım neden kavga ettiğinizi 3 ay mı bırlıkteydınız evlenmeden once vs bu gibi konular açık olmadığı için çok net birşey diyemeyeceğim birlikteliğiniz hakkında:50:daha once basıma bu tarz bı olay gelmedı işe yararmı bilmiyorum ama evde tek kalmamaya çalışın kafanızda aynı konuyu evırıp cevırmemek adına sınemeya gıdın dolaşın bır akrabanız sızınle kalsın
eger evlılıgınızın bıtmesını ıstemıyorsanız yasanacak bırseylerım daha var dıyorsanız alın esınızı karsınıza konusun neden boyle oldugunuzu
dedığim gibi nekadar işe yarar bilmem ama nacizane fikrim bu...:50:

Back
X