acı çekiyorum

matem07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
11
0
6
35
Antalya
Mrb herkesin fikirlerini duymak istiyorum 5 senedir beraber oldugum ve sonunda nisanlandigim insan tarafindan aldatildim ayrildim tabiki çünkü artik güvenemem fakat canim cok yaniyo 15 ay asker yolunu bekledim bu haksizlik emegime 5 seneme büyük haksizlik ve cok seviyordum artik onsuzluga alistirdim kendimi şimdi çok korkuyorum evlenmekten tekrar sev güven yine aynisi olursa bi daha onun gibi sevemezsem canim cok aciyo Allahimm hickimseye aldatilmak ve ayrilik acisi yasatmasin insanin en sevdigi deger verdigi guvendiginden darbe yemesi cok zormus artik kimseye guvenemiyorum sevemiyorum tek dilegim yasattiklarini yasamadan ölmek nasip olmasin ona

Gerçekleri erken öğrenmen iyi olmuş
Evlendikten sonra öğrensen çok daha zor olurdu ayrılık
Aynı ev, aynı oda, aynı havluyu kullanmadın
Daha aynı yüzük takılır takılmaz, aldattı o seni
Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin
Tebrik ederim

Henüz herşey çok tazeyken
Yeni biri, yeni ilişki ve güven konusunun imkansız gelmesi çok normal
Kendine zaman var, kafanı ve kalbini toparla
Zaten kısmetse o gelir seni bulur ve tüm soru işaretlerin kendiliğinden dağılır
Hayat boyu mutluluklar

Allah aldatanların cezasını versin yaa.
Kadın erkek farketmez aldatan kişi karaktersizdir..

-----

Nasıl aldatmış ki seni?
Ve sen nasıl öğrendin canım?

sana bir tek bişey söyleyeyim inan bana yeniden seveceksin ve daha çok sevileceksin..ben de 4 yıllık bir ilişkinin sonunu aynı senin yaşadığın gibi aldatılarak bitirdim..çok canım yandı dedim çok üzüldüm dedim kimseye güvenmem dedim lanetler yağdırdım..ayrıldığımızın 1. yılında eşimle tanıştık ve mucizeydi..eğer mucizeler inanıyorsan çok daha sağlam bir ilişkiye de başlayabileceğini bilmelisin..ve arkana dönüp baktığında sadece herhangi biri gibi hatırlayacaksın onu..bu yaz memlekete gittiğimde onunla karşılaştık ve eşim yanımdaydı..ilk defa o zaman gördüğümde sadece hissettiğim şey hiçbirşeydi..ne nefret ne kin ne de başka birşey..inan bana geçecek emin ol bundan..ben şimdi ona dua ediyorum iyi ki de yaşatmış bunları..asıl şimdi anladım sevmenin sevilmenin ne olduğunu..aldığın değeri hissettiğindeki o haz paha biçilemez..sabırlı ol..

Allahtan tek dilegim Allahtan korkan kuldan utanan insanlarla karsilastirsin cümlemizi bu kul hakkidir kimsenin hayatimdan 5 sene calmaya ve beni dagilmis bi sekilde birakip eyvallah demeye hakki yok asla hakkim helal degil insanlar neden bu kadar kötü mutlu ve namuslu yasamak bu kadar mi zor umarim ayni seyi tekrar yasamam 5 sene cok iyi tanidigimi zannettigim insan yapti evliliktede bu olursa diye korkuyorum fakat korkunun ecele faydasi yok herseyin hayirlisini diliyorum ama bir tavsiye aldatilma durumunda hicbirsey eskisi gibi olmuyo ve bi kere yapan bi daha yapabiliyo bunun bi kereside on kereside ayni aciyi veriyo bunun affi cok zor herkes iyi dusunsun

5 ay boyunca hem duygusal hem cinsel herseyi yasamislar fotograflarini yakaladim birlikteyken ona neler soyledigine sahit oldum benim icin bayanin hic onemi yok hayatimdaki insanin bunu nasil yapabildigi onemli sadece guven ve huzur istiyorum Allahin mucizelerine cok inaniyorum Allahtan korkan biri bana bu guveni saglasin istiyorum Sevgilisine birseyleri ispatlamak icin yalan yere Allah kuran kitap carpsinki nisanlimdan ayrildim gorusmuyorum diyen bi adamla 5 sene gecmis fakat kimse gercek yuzunu gostermiyo hayirlisi boyleymis tek dilegim kalbimdeki sizi gecsin bi an once unutmak istiyorum

Yaşadığın güzel anıları kazanç sayabilirsin. Bence kayıp olarak görme geçen 5 yılı. Olan olmuş sonuçta. Bundan sonra da sevebilirsin güvenebilirsin. Sadece kendine biraz zaman ver. Şanslısın ki evlenmeden yaşadın böyle birşeyi.

Çok kötü birşeyy ama iyi ki de öğrenmişsin ki evlendiğinde daha zor daha kötü olurdu herşey..Allah yardımcın olsun,hayırlı kısmetler açsın,adam gibi adam dürüst insanlarla karşılaştırsın .Üzme kendini başka şeylere ver kafanıı kendini çok yıpratma derim çünkü değmeyen pislıkler için üzülmeye bır damla dökmeye bile değmez..
Böyle insanları hadımm etmek lazım .Karaktersiz ,aşağalık kendılerını erkek sanan pis yaratıklarr.....

Çarpsa keşke Allah kuran onları bir gün de böyle kolay yemin edemeseler
Kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz canım insan kendini bile tanıyamaz bazen.
Bence birine sığınmak istiyorsun bu dönemde haklısın ama kendin atlatırsan bunu çok daha güçlü çıkacaksın bundan.
İnşallah dilediğin gibi bir insan da çıkar karşına ama o daha çıkmadan sen çoktan bu adiyi unutmuş olursun inşallah.

Ne kadar şanslısın ki erken görmüşsün... Lütfen kendine haksızlık etme sevemem diye bu darbenin acısını dibine kadar yaşayanlardanım ama asla sevemem güvenmem demedim... Herkes aynı değil emin ol buna ve kendini öyle şartlayıpta evrene negatif enerji gönderme...Olumsuzluğa düştüğün anda seni çeker emin ol..

merhaba bende aldatıldım malesef 9 gün önce öğrendim bunuda.... 4 yıl boyunca her an yanımdaydı lise de üniversitede ve sonuç= bir koca hiç...

boş boş geziniyorum ortalıkta başka yapıcak hiç bişeyim yok.. sevgi mi asla hissetmiyorum. onu asla affetmem...

tek hissettiğim şey nefret biliyorum unutucam belki zaman alıcak ama yapıcam...

ah canım benim üzme kendini toparlamaya çalış. böyle lafda söylemesi çok kolay belki ama inan bana yapabilirsin.

bak arkadaslarda örnek vermiş unutursun elbette başkasıda çıkar karsına.

bol bol dua et yapacak başka bir şey yok bende senin için dua ederim. bende yeni ayrıldım sevgilimden nasıl bi acıdır biliyorum.

Nişanlının içi buz kesmiş..

Üzülmeye değmez böyle kişiler için..

Yaa inanmiyorum ya 9 gun once ogrendin demek ne istiyo bu insanlar anlamiyorum baskasinin gozyasi uzerine mutluluk olurmu Allah yardimcimiz olsun cok sevdim cunku ilkgozagrimdi ve hersey yolunda gidiyordu ama unutucam asla affetmicem hakkim helal degil acini dibine kadar yasa cunku bir sure sonra aglayamiyosun zaten alisiyosun bu duruma bu haksizligi sindiriyosun sadece icinde bi sizi kocaman korku ve guvensizlik kaliyo ailemden baska hersey yalanmis bunu anladim kimse canini acitirken bi an bile dusunmezken onlar uzulme diye gozunun icine bakiyo Allah onlari basimizdan eksik etmesin

aldatanin cinsiyeti ne olursa olsun,medeni hali serefsizdir!
canim hakkinda herzaman hayirlisini iste..5 yil dile kolay tabiki bir daha sevemiyecegini guvenemiyecegini dusunuyorsun..insallah karsina oyle biri cikar ki oburu aklina bile gelmez..oyle biriyle olursunki sana daha cok deger verir..zaman herseyin ilaci..bos ver beddua falan da etme..kotuluk eden herkez alahha havale..Sen icini ferah tut

Sağlam durmaya çalış, şu an acın çok taze ondan hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama duruluyor zamanla

Birazcık sabır, çok zor ama sabır, dua et bol bol

Allah yardımcın olsun

Ben allaha havale ettim, benden cikti, sende oyle yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…