Mrb herkesin fikirlerini duymak istiyorum 5 senedir beraber oldugum ve sonunda nisanlandigim insan tarafindan aldatildim ayrildim tabiki çünkü artik güvenemem fakat canim cok yaniyo 15 ay asker yolunu bekledim bu haksizlik emegime 5 seneme büyük haksizlik ve cok seviyordum artik onsuzluga alistirdim kendimi şimdi çok korkuyorum evlenmekten tekrar sev güven yine aynisi olursa bi daha onun gibi sevemezsem canim cok aciyo Allahimm hickimseye aldatilmak ve ayrilik acisi yasatmasin insanin en sevdigi deger verdigi guvendiginden darbe yemesi cok zormus artik kimseye guvenemiyorum sevemiyorum tek dilegim yasattiklarini yasamadan ölmek nasip olmasin ona
5 ay boyunca hem duygusal hem cinsel herseyi yasamislar fotograflarini yakaladim birlikteyken ona neler soyledigine sahit oldum benim icin bayanin hic onemi yok hayatimdaki insanin bunu nasil yapabildigi onemli sadece guven ve huzur istiyorum Allahin mucizelerine cok inaniyorum Allahtan korkan biri bana bu guveni saglasin istiyorum Sevgilisine birseyleri ispatlamak icin yalan yere Allah kuran kitap carpsinki nisanlimdan ayrildim gorusmuyorum diyen bi adamla 5 sene gecmis fakat kimse gercek yuzunu gostermiyo hayirlisi boyleymis tek dilegim kalbimdeki sizi gecsin bi an once unutmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?