Acı çekiyorumm..

Tnsgdc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
69
11
8
30
Nisan ayında büyükler aracılığıyla birisiyle tanıştım. Ben hevesliydim ama gecmiş ilişkimden dolayı korkularım vardı neyse onda o isteği göremedim sanki zorla konusuyo gibiydi. Aracılar oldugu icinde direk ciddi konulardan girdim. Neyse baya bi tartışmadan sonra konusmayı kestim. Sonra bi şekilde swarm die bi sosyay medya sitesinden ekledim ben onu tekrar konusmaya basladk dha bi sıcaktı bu sefer 2 defa bulustuk fln ben baya etkilendim hoslandım ve hoslandığımı syledim hataydı ama yaptm bi kere. Sonra yine büyük ben biseyler olsun istedikce kactı arkadas olalım olacaksada ilerde olsun fln dedi aceleci davrandım kabul ediyorum tabi. Sonra yine bi kavga ve yine muabbeti kestikarkasndan bi kızla cıkmaya basladı ve4 gün sürdü sadece. Rahat bi 3 ay konusmadık. Allahın işi ya kuzenimin kücük oğlu2 yaşında telefonumu alıp koca rehperde onu bulup aramıs bna hayrdır die mesaj attı bnde özür diledim ve orda kapandı. Bi defa daha böylekısa konusmamız oldu ve arkadaş olmakistiyosan herzaman konusabiliriz tarzı konustu ve ben umudumu kesip numarası fln sildim 20 gün filn sonra bna napyosun die mesaj attı bulusmak istedi fln böyle hep küs mü kalcaz tarzı konustu. Aradaki bağ bi türlü kopmuyo ama ben seviyorum o arkadaşolmak istiyo napıcağımı bilmiyorum uzun oldu ama içimi dökmek istedim. Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaş olursan daha çok acı cekersn

Arada bağ mı var ki koparmak istemiyor?
Ayrıca büyükler tanıştırdıysa ilk hatasında olmayacağını söylemeliydiniz.
Konuşmayı kesip sonra başka biriyle çıkıp sonra küs müyüz diye sorması bu ne dengesizliktir bence bir an önce siz kesin iletişimi. Hiç ciddiyet göremedim.

sevgini hak edicek başka bi adama rasgelsen acın dinicek bence.:KK60:
adama bak hem evlenmek için tanıştırılıyo yan cizen kendi oluo.
alcan kafasını sürcen duvara. kıvılcım cıkarsa senindir cıkmazsa hiç senin olmamıştır:KK53:
ne diyom la ben :confused:

Nisan ayında büyükler aracılığıyla birisiyle tanıştım. Ben hevesliydim ama gecmiş ilişkimden dolayı korkularım vardı neyse onda o isteği göremedim sanki zorla konusuyo gibiydi. Aracılar oldugu icinde direk ciddi konulardan girdim. Neyse baya bi tartışmadan sonra konusmayı kestim. Sonra bi şekilde swarm die bi sosyay medya sitesinden ekledim ben onu tekrar konusmaya basladk dha bi sıcaktı bu sefer 2 defa bulustuk fln ben baya etkilendim hoslandım ve hoslandığımı syledim hataydı ama yaptm bi kere. Sonra yine büyük ben biseyler olsun istedikce kactı arkadas olalım olacaksada ilerde olsun fln dedi aceleci davrandım kabul ediyorum tabi. Sonra yine bi kavga ve yine muabbeti kestikarkasndan bi kızla cıkmaya basladı ve4 gün sürdü sadece. Rahat bi 3 ay konusmadık. Allahın işi ya kuzenimin kücük oğlu2 yaşında telefonumu alıp koca rehperde onu bulup aramıs bna hayrdır die mesaj attı bnde özür diledim ve orda kapandı. Bi defa daha böylekısa konusmamız oldu ve arkadaş olmakistiyosan herzaman konusabiliriz tarzı konustu ve ben umudumu kesip numarası fln sildim 20 gün filn sonra bna napyosun die mesaj attı bulusmak istedi fln böyle hep küs mü kalcaz tarzı konustu. Aradaki bağ bi türlü kopmuyo ama ben seviyorum o arkadaşolmak istiyo napıcağımı bilmiyorum uzun oldu ama içimi dökmek istedim. Yardımcı olursanız sevinirim
hiç uğraşma bununla uğruna harcadığın bir dakikaya yazık
ayrıca poposu arşa değmiş

Acaba diyorum tanıdıkca hoşlanır mı çünku cok önyargılı davranıp kestirip attı tam olarak birbirimizi tanıyamadık
Canim anlıyorum seviyosun duygusalsin ama ne biliyim adam sanki böyle bir kızla çıkıp 2 3 ay snra da ayrilir gibisinden bir tip.. öyle geldi bana..

Numarasını silinca whatsapta fotomu fln göremeyince korktu tabi hep elinin altında sanıyodu.
adam senle ilgilenmiyorki elinin altina alsin
hep sizin yuzunuzden bu erkekler kendini bi halt sanmiyormu zaten
biraz gururlu ol
o seni ittikçe sen kendini ona asik etmissin yada oyle saniyorsun
ulasilamayan sey tatli gelmis paltonik aska donusmus
geçmis olsun ..

adam senle ilgilenmiyorki elinin altina alsin
hep sizin yuzunuzden bu erkekler kendini bi halt sanmiyormu zaten
biraz gururlu ol
o seni ittikçe sen kendini ona asik etmissin yada oyle saniyorsun
ulasilamayan sey tatli gelmis paltonik aska donusmus
geçmis olsun ..
Bizim yüzümüzden derken gurursuz olduğum bi durum mu var onların kendi dengesizliği bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen

Gel-git bir insanla gelecek düşünmeyin derim. Uzak durun. Sabit fikirli kendini bilen biri karşınıza çıkar İnsAllah. Zamanınızı öyle insanlara harcamaya değmez.

Bizim yüzümüzden derken gurursuz olduğum bi durum mu var onların kendi dengesizliği bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen
e adam istemiyorum dedikçe sen ustelemisin iste bu gurursuzluk bana gore
kendin yazmisin hatam var biliyorum diye
burdan bakinca oyle gorunuyor arkadasim
yapmam yorum gbaska isimmi yok, sana platonik askinla mutluluklar ..

Back
X