acı cektiren çekicidir (burnunu sürttürmenin özü)

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
evet kızlar.bıyerde okumustum kadınlar kendılerıne acı cektıren erkeklere karsı daha cok sempatı duyuyomus ve bırakamıyomus o erkegı.cool olması vs ona daha cazıp gelıomus
gercektende boyle..
pekı burdan yola cıkarak madem acı cektıren daha cok sevılıyo arastırmalarda bunu gosterıyo bunu erkeklere uygulmak cokmu zor bızde cool gozukursek vs.bızde aynı etkıyı onlarda hıssettırebılırız.ve o burnunu surtturmek olayının özu bu degılmı
:ssz:

NOT: bu actıgım konu kesınlıkle topıcte vakıt gecırmek ve sohbet etmek amaclıdır asla kendı yasadıgım olayların bı yansıması degıldır kendımde bunu yaparsam oylemı olur gıbı bı soru sormak ve bunun yanıtını almak adına actıgım bı konu degıldır.bu nedenle benı bılenler yorumları bana baglamazsanız sevınırm :34:

valla şeker doğru evet kızlar öylelerınden hoşlanıyor cazip geliyo nedensen bende öyleyım ama erkekler böylemı bakalım :44: bence değil :50: ama aralarında öyle istisnalar var geneli böylemı bilemem tabı

Hatta Mustaga Sandal bile sarkisinda: Gonlunu gun edeni sevmez sevda ister hep on uzeni demistir.
Evet kendimizi kimseye kaptirmamaya bakalim biz once. Hele bi birini bulalimda gerisi kolay:16:

valla kızlar ben bu kuralı artık savunamıyorum.kendimden yola çıkarak söylüyorum tabi bunu ..kaçan kovalanır misali yaptım fazlasıyla. artık yoruldum. buda bir yere kadar zor kadın olacağım diye evde kalıcam korktu gözüm:9::9::9:

Hatta Mustaga Sandal bile sarkisinda: Gonlunu gun edeni sevmez sevda ister hep on uzeni demistir.
Evet kendimizi kimseye kaptirmamaya bakalim biz once. Hele bi birini bulalimda gerisi kolay:16:

verdıgın ornek cıdden agzına saglık mustafa sandalın.dedgımı nekadar daogruluyo

genellenicek bi durum değil diye düşünüyorum ama erkeğe hep el altında olduğunu hissettirmemek şart :) yoksa vay halineeeeeeee

fazla anlayıs bence erkegın tepemızde taht kurması oluyo bı zaman sonra

Zaten biz kızlar erkeklerin her yaptığına anlayış gösteremeyiz imkanı yok.
Ama yaşadığım ve tecrübe ettiğim kadarıyla anlayış istiyorlar ve güçlü kadınlardan hoşlanıyorlar.
Güçlü kadın=Çekicilik:31:

genellenicek bi durum değil diye düşünüyorum ama erkeğe hep el altında olduğunu hissettirmemek şart :) yoksa vay halineeeeeeee

bence bu durum çok yanlış çünkü elinin altında diye sallamıyolar ortalık malı olup herkse yavşıyolar valla :27:

Kesinlikle erkekler huzur arıyor. ona acı çektirenlerin peşinde değiller.

birde erkeğin arkasından öyle ağlayıp zırlamıcaksın beni bırakma sensiz yapamam vs vs diye, kaybetme korkusu olucak seni, acı çektirmek iyidir ya erkeğe ama tadında:37::37::37::37:

Back
X