Acı elma yağı kokusu bebeğe zarar verirmi

Paapatyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
8
0
6
32
Adaçayli Acı elma yağı kokusu bebeğe zarar verirmi bebeğime sürdüm 3 4 damla kokusu çok keskin bebeğime zarar vermiş olabilir mi kullanan varmı

Adaçayli Acı elma yağı kokusu bebeğe zarar verirmi bebeğime sürdüm 3 4 damla kokusu çok keskin bebeğime zarar vermiş olabilir mi kullanan varmı
Kokusunu bilmem ama çok zararlı diye duydum çocuk doktoru Ali Fuat serpen takip ettin vidosu var bu konu hakkinda

Bu tarz yağ, bitki çayı bitkisel karışımları bebeklere kullanmasak çok iyi. Evet biliyorum etraftan gazı gider şunu sürün bunu yapın diyorlar ama yapmayın. Zeytinyağı bile sürerken ph ı çok önemliyken. Bu yağların asidik oranlarından tutun da ph ına kadar bebek teniyle uyumsuz. Gaz için bol masaj yapsanız videolar izleseniz çok daha iyi olur.

Bebeklere söyle tuhaf tuhaf şeyler sürmeyin. Gazı gider diye internette geziyor bunu ben de okudum , ama dokunur yapmayın. Doktorun verdiklerinden şaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…