Acı paylaştıkça azalırmış...

Ocean27

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
9
1
6
41
Herkese iyi akşamlar ha deyince hamile kalamayanlardanım. Hamile kalabilenlere hep imrenmişimdir. Çok şanslısınız. Eşimde de bende de sorun var yıllar geçtikçe başka sorunlar çıkıyor. Bir kimyasal gebelik geçirdim ona bile sevindim hamile kalabildim diye. Sonra yeniden hamile kaldım dünyalar bizim oldu. Sevinç'imizin kursağımızda kalacağını bilemedik. Sorunlar çıkmaya başladı. En sonunda doktorların bebeğin sağlıksız olduğunu doğduğunda yaşamaz en kötüsü de karnında ölüp senin hayatını tehlikeye girebilir dediler. Dünya başımıza yıkıldı gebeliği sonlandırma kararı aldık ve bitti. Gitti kuzum babası defnetti gidemedim yanına gidebileceğimi de hiç sanmıyorum. Çivi çiviyi söker misali tekrar istiyorum beklemek istemiyorum. Başından geçen yada tanıdıklarınız varsa ne kadar beklediniz.

Ne kadarlık bebeğinize öyle dediler sorun neydi ki?

Bi arkadasim üc tane bebegini gömdü.Evlilikleri cok guzel yani herkes onun gibi eşi olsun ister ,imrenilcek bi evlilikti.Ama Allah bununla imtihan etti ama sonunda bi bebisi oldu.İnsallah seninde olur sakin umutsuzluga kapilma

Annemin kuzeninin tam 10 yıl çocuğu olmamış. Tam vazgeçtik derken yengem hamile kalmış şimdi benimle bir kızları var.. Umut tükenmez derler umarım yakında anne olursun

Bı ablamiz 9 tane düşük yaptı sebebi bulunamadı tam tamam oldu herhalde derken her seferinde hayal kırıklığı yaşadı... En sonunda oldu mu oldu şimdi dünyalar tatlısı bı kızı var Allah bağışlasın ... Sende üzme kendini inşallah sende anne olursun en yakın zamanda ...

Ne kadarlık bebeğinize öyle dediler sorun neydi ki?
Beş aylıktı organlarından biri çalışmıyordu ona bağlı Doğum anamolisi oluşacaktı tek kurtuluşu organ nakliydi Doğumdan hemen sonra tabi bu bir mucize Yen'i doğmuş bir bebeğe organ nakli yapılamazdı organ dahi bulunmuş olsa

Anladım Allah hakkınızda hayirlisini nasip etsin .Bir çok tanıdığım duyduğum dusuklerden kayıplardan sonra bebek sahibi oldu sizde olursunuz inşallah.

Bunu tek doktordan mı öğrendiniz yoksa bir kaç tane doktor aynı şeyimi söyledi?

karşı komşumun, 5 çocuğu vardı, 6. ya hamile kaldı ve çocuğunu aldırdı.
onun alt katındaki komşum ise, 15 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşmuş, tüp bebek vs vs denemeler ama olmamış.
ey büyük allahım dedim, üsteki kendi evladına kıyıyor, altındaki evlat diye tutuşuyor. dua ediyorum aklıma geldikçe.. neyse
herşeyin iyisini sen bilirsin dedim ve o kadar çok üzülmüştümki, duyduğumda bunları..

aradan 5 6 ay geçti, ben hamileyim, alt katımdaki komşum hamile,
duydukki o çocuğu olmayan ablamızda hamile, ama nasıl seviniyorum aman allahım 16 yıl sonra bir kızı oldu..
ben taşındım ordan, daha sonra gördüğümde 6 aylık 2. ye hamileydi ve bir oğlu oldu..
ümidinizi kaybetmeyin, isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsin, inşallah.

şöylede bir gerçek var, sürekli duyduğumuz, ne zaman üstüne düşmez, aklından çıkarırsan,
stresten uzak kalır hayatı olduğu gibi yaşarsan, o dönemlerde beklenmedik mucizeleri gerçekleştiriyor rabbim..

Hamilelik hemen olmuyor zaten strese girmeyin.Stres etkileyip geciktiriyor.
Bir akrabamız defalarca tüp bebek denedi olmadı oldu düştü falan yıllarca uğraştı şimdi ikizleri var ve geçen doğum günü kutladı.
Sizin de olur Allah'ın izniyle.
Çocuğu aldırma konusunda tek doktorla mı görüştünüz sadece ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…