Acıbadem ankara hastanesine gidenler

cigtanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
349
5
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar yeni açılan Acıbadem Ankara hastanesini merak ediyorum. Bana biraz ters yerde kalıyor ama güzelse değiştirebilirim hastanemi. Ben medicana'ya gidiyorum Acıbadem nasıl gideniniz muayene olanınız varmı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Medicana ile aynı ayarda dediler ama ben kendim gitmedim takibini orada yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler

merhaba bende ankara medicanada faruk abikeye gidiyordum fakat ayrılmış siz medicanada hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz?isim olarak türkan hanımı ve tamer beyi duydum.

Ben tamer bey e gidiyorum. Hastaneye başladığı günden beri hep ona gittim kendisi çok iyi doktor zaten oradaki en kıdemlı kişi o riskli doğum uzmanı ayrıca tüp bebek tedavilerinde o bakıyor iyi bir doktor tavsiye ederim.

benim de merak ettiğim şey acaba emekli sandığını acıbadem karşılıyor mu? doğum ücreti olarak ne diyorlar . internet sitesinden şöle bi baktım ama pekte açıklayıcı bişi bulamadım .. şimdiden teşekkürler :)

Ben aradım.Tamamen ücretli dediler.Sanırım 150 tl ile 300 tl arasında değişiyormuş.Hiçbir sgk güvencesi geçerli değilmiş.Sadece özel sigortalar mı geçerli öyle bir şey dediler.Tam emin olmamakla birlikte 5000 tl doğum ücreti.

Ben aradım.Tamamen ücretli dediler.Sanırım 150 tl ile 300 tl arasında değişiyormuş.Hiçbir sgk güvencesi geçerli değilmiş.Sadece özel sigortalar mı geçerli öyle bir şey dediler.Tam emin olmamakla birlikte 5000 tl doğum ücreti.

Canım bende medicana'ya gidiyorum orasıda neredeyse 100/90 ınmi alıyor zaten muayene 175 tl artı kan varsa en kötü kan 65/70 tl arası ir tüp.idrar falanda isterse muayene 350 400 tl ye geliyor. Gecen sene doğumda ortalama 3500 tl ydi Ocak'ta değişecek dediler fiyatlar bu sene ne oldu biliyorum. Eğer daha iyiyse çok fark yokmuş aslında giden birileri olsada söylese keşke.

ankarada özel hastaneler çok pahalı yani tam tesekküllü olup yoğun bakım hizmeti verenler.diğerlerin de ücretleri ii ama yenidoğan ünitesi yok. devlet hastaneleri desen muamele çok kötü hemşirelik girişimleri falan berbat. doğuma 3 hafta var ben napacağımı bilemedimm...?? sonra da gel 3 çocuk, hemde normal doğur diorlar....

Canım bende medicana'ya gidiyorum orasıda neredeyse 100/90 ınmi alıyor zaten muayene 175 tl artı kan varsa en kötü kan 65/70 tl arası ir tüp.idrar falanda isterse muayene 350 400 tl ye geliyor. Gecen sene doğumda ortalama 3500 tl ydi Ocak'ta değişecek dediler fiyatlar bu sene ne oldu biliyorum. Eğer daha iyiyse çok fark yokmuş aslında giden birileri olsada söylese keşke.

Merhaba kızlar,

Ben de Medicana ya gidiyorum doğum yakın olduğu için fiyatları sordum. 2750 Normal doğum 3000 Sezaryen. Epidural de mesai saati içinde olursa 350 dışında olursa 500 sanırım. Epiduralfiyatları kısmında çok emin değilim ama bu civarda bir rakam verdiler :) Fiyatların içinde doğum ücreti,oda (normal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece),çocuğun bakımı ve refakatçi ücreti dahilmiş.
Acıbadem konusunda ise geçen sene sigorta için aramıştım doğum kontrollerle birlikte 12.000 gibi bir rakama çıkıyor demişlerdi. Ama bu Acıbadem sigortada çalışanların verdiği rakam tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum

Merhaba kızlar,

Ben de Medicana ya gidiyorum doğum yakın olduğu için fiyatları sordum. 2750 Normal doğum 3000 Sezaryen. Epidural de mesai saati içinde olursa 350 dışında olursa 500 sanırım. Epiduralfiyatları kısmında çok emin değilim ama bu civarda bir rakam verdiler :) Fiyatların içinde doğum ücreti,oda (normal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece),çocuğun bakımı ve refakatçi ücreti dahilmiş.
Acıbadem konusunda ise geçen sene sigorta için aramıştım doğum kontrollerle birlikte 12.000 gibi bir rakama çıkıyor demişlerdi. Ama bu Acıbadem sigortada çalışanların verdiği rakam tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum

Merhaba,

Medicana nın fiyatı içinde doktor ücreti var mı? Kendi doktoru götürürsen hastane ücreti ne kadar?

Tşk

Merhaba,

Medicana nın fiyatı içinde doktor ücreti var mı? Kendi doktoru götürürsen hastane ücreti ne kadar?

Tşk

Canım kendi doktorunu götürebiliyorsun bazı anlaşmalı doktorlar var dışarıdan sadece doğum için geliyorlar.ama net fiyatı gene hastaneye sor fiyatlar değişti çünkü.

Merhaba kızlar,

merhaba berkan01,
medicanada hangi doktora gidiyorsunuz ve memnunmusunuz?doktor arayışı içindeyim.

merhaba berkan01,
medicanada hangi doktora gidiyorsunuz ve memnunmusunuz?doktor arayışı içindeyim.

Merhaba,

Tamer Bey'e gidiyorum ben. 30 haftadan sonra Doktorumu değiştirmek zorunda kaldığım için Şimdiye kadar sadece 3 kere gittim. Memnuniyet konusunda da çok cana yakın olduğunu söyleyemeyeceğim ama forumlarda yazılanlar kadar ilgisiz ve soğuk değil bence. Memnuniyet Doktordan beklentinize de bağlı aslında tarama testlerini,ayrıntılı ultrasonu başka doktorla geçirdiğim için o aşamalara dair bir fikrim yok son zamanlarımda gittim kendisine. Çok tahlil tetkik seven bir doktor değilim dedi bana bu zamana kadar NST yüzü görmedim mesela. İlk defa cmt günü 38+4 de NST ye giricem 39+0 da 12 şubatta da doğum için gün aldık zaten:) Vardır bir bildiği diyorum Prof sonuçta ve riskli gebelik uzmanı mutlaka işinin ehlidir diye düşünüyorum inşallah doğumdan sonra da fikrim değişmez:)

Merhaba,

Tşk

Merhaba,

Bana söylenen fiyatın içinde doktor ücreti de var ama benim doktorum da Medicananın doktoru. Doktor dışarıdan gelince fiyatlar değişiyor diye biliyorum. Bunlar 2013 fiyatları sanırım çünkü fiyat verirken doğumun ne zaman olcağını da soruyorlar.

Merhaba kızlar,

sizde tamer beye gidiyorsunuz demi?

Son düzenleme:
sizde tamer beye gidiyorsunuz demi?

Evet Tamer Beye gitmiştim. Doğumum da gerçekleşti. Doğum sezaryenle oldu hiçbir sıkıntı yaşamadım. Doğum sonrasında 1 gece kaldım. Doğum sonrası hizmetten de çok memnun kaldım. Ebeler,hemşireler çok ilgiliydiler oğlumun "emmek istemiyorum" feryatları dışında herşey çok güzeldi yani. Emzirme koçu var birde o da çok yardımcı oldu hatta saç makyaj hizmeti bile var:)

2017 acıbadem doğum paket fiyatlarını bilen var mı kızlar ?
konu güncel kalmamış malesef

Back
X