Acibadem Bakirköy veya Internationalda iyi bir doktorrrr??

gamze_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
80
0
86
İstanbul
Arkadaslar 4.5 haftalik hamile oldugumu ögrendim. Acibadem Internationala gidiyorum. >Erkek doktorlar daha anlayisli oluolar die erkek doktor sectim. Bir kere muayene bi de bugün kontrole gittim. Yaa adam inanilmaz aceleci konusuo, bi an önce gitmeye calisio. Hic bir sorumu sormama firsat vermio. Ben zaten soktayim, beni rahatlatmasi gerekirken olayin en kötü yönünü daha olmadan bu da olabilir dio. COk sinir oldum. Acibadem de sigortamiz gecio,o yüzden ordan bir doktora gitmek istiorum. Hangi doktoru tavsiye edersiniz? Sakince bana olayi anlatan ilgili bi doktor istiorum. Güya özel ama kendimi en kötü devlet hast.de hissettirdi yaa..Acibadem bakirköy veya international olabilir. Lütfen yardimlarinizi bekliorumm...

Seninle asagida yukari ayni haftadayiz banada sat gore 5hafta dendi bende bugun gittim m.nevzat evet aceleciydi ama cmtsi olmasindan sanirim ben simdilik bir kez gittim haftaya tekrar gidicem bazi drlar cok titizdir ya onu yapma bunu yapma gibi bu dr da o yok rahat bi adam ve sanirim 1-2kez gittikten sonra surekliligine karar verebiliriz umarim hersey yolunda gider bendede saskinlik cok ;)

Seninle asagida yukari ayni haftadayiz banada sat gore 5hafta dendi bende bugun gittim m.nevzat evet aceleciydi ama cmtsi olmasindan sanirim ben simdilik bir kez gittim haftaya tekrar gidicem bazi drlar cok titizdir ya onu yapma bunu yapma gibi bu dr da o yok rahat bi adam ve sanirim 1-2kez gittikten sonra surekliligine karar verebiliriz umarim hersey yolunda gider bendede saskinlik cok ;)

Ben de cok saskinim cnnmm. Ben tahir aslana gittim iki kez. bi prs bi de cmt gittim. Ikisinde de cok aceleciydi ve hic rahatlatmadi. Sanki 10. hamileligim gibi doktor rahatti. Oysa ben hicbisi bilmiorum. O alismis yaa hergün onlarca hastaya ,psikolojimizi anlayamior die düsünourm. Bakirköy acibadem de özlem patanin ii oldugunu duydum bikac yerde nette sölenmis. Haftaya da son kez kontrole gittikten sonra özlem pataya gecmeyi düsünüorum. Yaa düsünsene ben sormasam kac haftalik onu bile sölemicekti. Ne zaman dogabilir onu bile bilmiorum. Benim etraftan duydugum hamile kalinir kalinmaz bisürü test yapilmasi gerektigi ama bana hic bisey yapmadi. Allah korusun belki bi gizli rahatsizligim vardir. Gecen sene demir eksikligim vardi, simdi noldu bilmiorum. Hic icim rahat deil. Insallah gelecek haftadan sonra bakirköyden randevu alcm. O hastanenin kadin dogumu daha gelismis die duydum bi de..

merhabalar, ben cok uzun zamandir Cihat Beye gidiyorum, Acibadem Bakirkoyde ve Maslakta calisiyor. ozel muayenehanesi de var, ben artik oraya gidiyorum. eskiden hastaneye gidiyordum ama hastane daha yogun oluyor. cok sorunlu hamilelik ve hastaliklar gecirdim ama cok memnun kaldim ben.

Selam. Acıbadem Bakırköy'de Dr. Alihan Özcan'ı tavsiye ederim. Çok açıklayıcı, güven veren iyi bir doktordur. İstediğiniz zaman aradığınızda da kendisine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

yaklaşık 40 gün önce internationalda doğum yaptım.doktorum İSMAİL ÇEPNİ'ydi.müthiş bir doktor cok da samimi.kendisine cok dua ediyorum riskli bir gebelik süreci gecirdim.doğumuma ismail beyle birlikte banu hanım da girdi.ikisi de benim için bir numara doktorlar.Allah razı olsun ikisinden de.kesinlikle tavsiye ediyorum.

ya gebelikte sorun varsa dr lar çok ilgili oluyor ama sorun yoksa bakıp yolluyorlar
bende değişiklik arayışındayım hala internationalden bi dr arıyorum bi türlü bulamadım ismail cepni diyorum ama oda tüp bebek benle ilgilenmez diye düşünüyorum bilmiyorum yaaaa ufff çoook zoor bi seçim :????

ben acıbademde alihan bey'in iyi olduğunu duydum.Malesef bende acıbademe gidip memnun kalmayanlardnım.Sanki devlet hastanesinde gidip muayne oluyormuş hissi verdi.

ismail beye gidebilirsin illa ki tüp bebek olması gerekmiyor benim de tüp bebek değildi.bence gitmelisin.

ben acıbademde alihan bey'in iyi olduğunu duydum.Malesef bende acıbademe gidip memnun kalmayanlardnım.Sanki devlet hastanesinde gidip muayne oluyormuş hissi verdi.

evet yaaa adamlar hemen paketleyip yollamak istiyorlar ben anlamadım kigerçi çevremden edindiğim tecrübe riskli yada sorunlu gebeliğin varsa ilgileniyorlar yoksa sallamıyorlar
benim bir arkadaşım tüp bebek oldu hamileliğin ilk aylarında dr hiç ilgilenmedi drunu değiştirmeyi düşünmeye başladı sonra gebelikte sorunlar baş gösterdi düşük riski şeker v.s. o adam gitti başkası geldi sanki özelliklede tüp bebek yapan dr lar normal yollarla hamile kalanlarla pek ilgilenmiyorlar benim gittigim drun bi telefon konuşmasında 4 yumurta toplayabildiğini duydum ki bu düşük bir sayı sanırım yani benim hali hazırdaki durumumdan çok daha kötü neticede adamda ilgisini onlara verip benle ilgilenmiyor işte
ee bizde özellikle acıbademe gidiyoruz ki daha fazla ilgi alaka olsun ama yok yani nafile

kızlar ben de doktorumu değiştirmeyidüşünüyorum.
international da murat yayla ya da moşe benhabibe gitmeyi düşünüyorum
bu doktorlara giden varmı? memnun kaldınız mı?

ben 2 hafta önce gittim normalde nihan hanımın hastasıyım ama bir problem olduğundan kendisi aynı zamanda perinatolog olduğundan ayrıntılı ultrason ve 2li testimi murat bey yaptı.. çok memnun kaldım çok ilgili bilgili ve insanı rahatlatan bi doktor.. nihan özcanda iyi bi doktor n zama arasam oflamadan puflamadan sorularıma cvp verir her telimi cvplar onada gidebilirsin :34: daha önce acıbadem bakırköyde gül hn'a gitmiştim hiç memnun kalmadım sonra nihan hn'ı buldum iyiki de bulmuşum :61:

Alihan Özcana gidiyorum Bakirköy acibademde. Cook memnunum, Seker gibi doktor. Internetteki yorumlara göre gititm. Cok ilgili, güleryüzlü bi doktor. Tavsiye ederim!

kızlar mrb ılk once allah kucagınızda ve daım gormeyı nasıp etsın bende bır tavsıye edeyım dedım tek kelıme ismail çepni müthiş bir adam işinin ehliiii

Alihan Özcana gidiyorum Bakirköy acibademde. Cook memnunum, Seker gibi doktor. Internetteki yorumlara göre gititm. Cok ilgili, güleryüzlü bi doktor. Tavsiye ederim![/Q

gamze mrb...uzun zamandır alihan beye giden birilerini bulmaya çalışıyordum.sen ne kadar süredir gidiyorsun ve hamilemisin? ben 5-6 aydır gidiyorum.bebiş düşünüyorum bu konuda çok destek oluyor sağolsun.Fakat çevremde Alihan beye giden kimse olmadığı için bazı konularda soru işaretleri oluştu kafamda.Alihan beyle ilgili sen ne düşünüyorsun? Mesela son muayenenin üzerinden 1 ay bile geçmeden tekrar gittim fakat bana uyguladığı tedavi sürecini verdiği ilaçları yani hiçbir şeyi hatırlamıyordu.gerçekten çok şaşırdım.en azından önündeki ekrana bakması yeterli olacaktı ama sil baştan her şeyi ben anlattım.sonrasında hatırladı beni.kullandığım ilaçtan sonra telefonla arayıp bilgi vermemi istedi ama bundada emin değilim beni yine yanlış hatırlarsa???? bunun gibi birkaç soru işareti var kafamda .bunların dışında gerçekten çok ii ve yardımsever bir doktor ama benmi yoğun bir anına denk geldim bilmiyorum :emir_bebek:sende yaşadığın süreci paylaşabilirmisin?

Alihan Özcana gidiyorum Bakirköy acibademde. Cook memnunum, Seker gibi doktor. Internetteki yorumlara göre gititm. Cok ilgili, güleryüzlü bi doktor. Tavsiye ederim![/Q

gamze mrb...uzun zamandır alihan beye giden birilerini bulmaya çalışıyordum.sen ne kadar süredir gidiyorsun ve hamilemisin? ben 5-6 aydır gidiyorum.bebiş düşünüyorum bu konuda çok destek oluyor sağolsun.Fakat çevremde Alihan beye giden kimse olmadığı için bazı konularda soru işaretleri oluştu kafamda.Alihan beyle ilgili sen ne düşünüyorsun? Mesela son muayenenin üzerinden 1 ay bile geçmeden tekrar gittim fakat bana uyguladığı tedavi sürecini verdiği ilaçları yani hiçbir şeyi hatırlamıyordu.gerçekten çok şaşırdım.en azından önündeki ekrana bakması yeterli olacaktı ama sil baştan her şeyi ben anlattım.sonrasında hatırladı beni.kullandığım ilaçtan sonra telefonla arayıp bilgi vermemi istedi ama bundada emin değilim beni yine yanlış hatırlarsa???? bunun gibi birkaç soru işareti var kafamda .bunların dışında gerçekten çok ii ve yardımsever bir doktor ama benmi yoğun bir anına denk geldim bilmiyorum :emir_bebek:sende yaşadığın süreci paylaşabilirmisin?

Canim ben 3 aydir gidiyorum Alihan beye. 5,5 aylik hamileyim.Evet cok yogun olmasindan dolayi her hastaya verdigi ilaclari hatirlamayabilir. Ben de her gidisimde soruyor, ne kullaniyorsun die teyit de etmek istiyor ekranla. Yanlis yönlendirme yapabilcek bi doktor diil cünkü ben ne zaman arasam dinleyip soru sorup emin olduktan sonra yönlendirme yapiyor.En ufak bi süphe de gel diyor ya da benim icimin rahatlamasi icin muayene ediyor. Benim icim cok rahat ona gittigim icin. Bebek ve sürecle ilgili güzel bilgiler veriyor. Yogun olsa bile acele ettigi hissini hic vermedi bana ki ben de cok dikkat ederim bunlara. sonucta acibademe gidioyrum, nie ilgilenmedi die düsünürüm. Daha önceki doktorumu da bu sebeple degistirdim. Ama Alihan bey hamile kalma alani ile uzman mi onu bilmiyorum . Bu konuyla ilgili bilgim yok .Arastirdin mi sen??

Selamlar, konu üzerinden biraz vakit geçmiş ama söylemeden geçemicem, kesinlikle Moşe Benhabib'i tavsiye ederim. Çok ilgili, babacan, yakın ve çoook profesyonel. Gözünüz kapalı güveneceğiniz bi doktor kendisi. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum, tedavimle sadece kendisi ilgilenir, diğer bazı dr lar gibi bgn kongredeyim, yarın tv deyim, bgn yokum başka dr bakacak sana... gibi can sıkıcı bir durumla hiç karşılaşmadım.:nazar: başka dr.larda bunu yaşayan ark.larım olduğundan özellikle söylemek istedim.

Evet bende öğrendiğimde şaşırmıştım.Nihan hanımı tanımıyorum ama yapılan yorumlardan onunda ii bir doktor olduğunu öğrendim.Yeşilköy İnternationalde çalışıyor sanırım...Alihan Bey gerçekten çok ii ve hastaları ile her yönden ilgilenen(bir dönem hastalığımdan dolayı alınganlık yapıp olumsuz yorumlar yapsamda:)) bir doktor.Yarın hamilelik için yumurta takibine başlıyacağız ve bu süreçte gerçekten yakından ilgilenerek her konuda destek oluyor..En önemlisi kafama takılan birşey olduğunda telefonla her türlü desteği alabiliyorum.Her ikisininde aynı branşta ve aynı gruba ait hastanelerde doktor olması ikisi açısından büyük şans :)

Back
X