C Celgum Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2016 77 59 38 40 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Celgum #1 Merhabalar ACIBADEM ESKİŞEHİR DE tavsiye ettiğiniz kadın doğum doktoru hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım...
Merhabalar ACIBADEM ESKİŞEHİR DE tavsiye ettiğiniz kadın doğum doktoru hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım...
K Kavimlergocu Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 5.917 8.323 248 9 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Celgum #2 Oradaki Dr Mine İnan Harika biri ona git canım
A alpdem Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2016 188 165 18 37 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Celgum #3 bende ceren yıldız erene gidiyorum doktorumdan memnunum ne zaman arasam açar ilgilenir...mine inanla da kendi doktorum olmadığından 1 kere tanışma fırsatımız oldu o da ılımlı ve doktorluğu iyi biri...kendi doktorumdan memnun olmasaydım ona geçerdim
bende ceren yıldız erene gidiyorum doktorumdan memnunum ne zaman arasam açar ilgilenir...mine inanla da kendi doktorum olmadığından 1 kere tanışma fırsatımız oldu o da ılımlı ve doktorluğu iyi biri...kendi doktorumdan memnun olmasaydım ona geçerdim