Acıbadem international hastanesinde Prof. Dr Murat Arslan’a tüp bebek yaptıranlar

merhaba merve hanım bende bu ay murat beye tüp bebk tedavısı için baslıycam ınsallah sız memnunmusunuz

ya canımm çok sevindim gözünüz aydın olsun Allahım uzun uzun ömürler versın bebişine❤️ bende bu ay başlıycam daha yenı evliyim umarım ıyı sonuclanır 🙏

Ben orda yaptırdım bebeğimi de 1 ay önce kucağıma aldım ☺️ İlk denemede oldu
bikaç şey sormak istiyorum size bana paket fiyatı verdıler acıbademde ama arastırdıgım kadarıyla verdıkelrı fıyatlardan baya üste çıkıyormuş işlemlerin ücretleri sizin nekadar tuttu yaklaşık cvp verrsenız çok sevınırım🙏

bikaç şey sormak istiyorum size bana paket fiyatı verdıler acıbademde ama arastırdıgım kadarıyla verdıkelrı fıyatlardan baya üste çıkıyormuş işlemlerin ücretleri sizin nekadar tuttu yaklaşık cvp verrsenız çok sevınırım🙏
12 falandı paket fiyatı ama 30 bini buldu nerdeyse çünkü ilaçlar çok pahalıydı. Hastane ile fiyat konusunda sorunumuz olmadı anlaştığımız kadarı ile aldılar ama gebelik oluşsa bile 11. Haftaya kadar ilaçlara devam ettiğim için masrafı ilaçlardı aslında

Back
X