Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acıbadem international hastanesinde Prof. Dr Murat Arslan’a tüp bebek yaptıranlar
bikaç şey sormak istiyorum size bana paket fiyatı verdıler acıbademde ama arastırdıgım kadarıyla verdıkelrı fıyatlardan baya üste çıkıyormuş işlemlerin ücretleri sizin nekadar tuttu yaklaşık cvp verrsenız çok sevınırım
bikaç şey sormak istiyorum size bana paket fiyatı verdıler acıbademde ama arastırdıgım kadarıyla verdıkelrı fıyatlardan baya üste çıkıyormuş işlemlerin ücretleri sizin nekadar tuttu yaklaşık cvp verrsenız çok sevınırım
12 falandı paket fiyatı ama 30 bini buldu nerdeyse çünkü ilaçlar çok pahalıydı. Hastane ile fiyat konusunda sorunumuz olmadı anlaştığımız kadarı ile aldılar ama gebelik oluşsa bile 11. Haftaya kadar ilaçlara devam ettiğim için masrafı ilaçlardı aslında