- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2. tedavimi orada düsünüyorum daha önce erdemde yaptirmistim gebelik olustu ama daha sonra degeri düstü simdi kadiköy acibademi düsünüyorum esim kozyatagi acibademde muayene oldu murat özverdiye bakalim sali gunu test vericek ona göre 4. ay baslamayi düsünüyorum senin kacinci deneme kac yasindasin
bende 2. tedavimi orada düsünüyorum daha önce erdemde yaptirmistim gebelik olustu ama daha sonra degeri düstü simdi kadiköy acibademi düsünüyorum esim kozyatagi acibademde muayene oldu murat özverdiye bakalim sali gunu test vericek ona göre 4. ay baslamayi düsünüyorum senin kacinci deneme kac yasindasin
maalesef olmadımerhaba melek hanım yorumu yazdığınız tarihe bakılırsa tedaviniz iyi yada kötü sonuçlanmıştır.bende yeni başladım bu hastanede tedaviye sonucunuz ne oldu hastaneden memnun kaldınız mı merak ettim.inş. hepimize anne olmayı nasib etsin allahım.
maalesef olmadıben hastaneyi beğendim çalışmalarını falan aslında ilk baş herşey güzel başladı ama bizim sorunlarımız büyüktü embriyolarımız güzel gelişmedi kaliteleri iyi değildi en büyük sorun o
sizin sorun ne ne zaman başladınız bu kaçıncı tedaviniz:26::26:inş sizin olur korkmayın tedaviye giderken hamile kalmış bayanlarda gördüm orada
biizim 5.tedavimizdi![]()
maalesef olmadıben hastaneyi beğendim çalışmalarını falan aslında ilk baş herşey güzel başladı ama bizim sorunlarımız büyüktü embriyolarımız güzel gelişmedi kaliteleri iyi değildi en büyük sorun o
sizin sorun ne ne zaman başladınız bu kaçıncı tedaviniz:26::26:inş sizin olur korkmayın tedaviye giderken hamile kalmış bayanlarda gördüm orada
inş bu defa olur...bizde 7yıl oldu evleneli ama biz evlendiğimizin birinci yılı başladık tüp bebek yaptırmaya olmayınca olmuyo...bizim ikinci tedavimiz cumartesi yumurtalar toplanacak byük ihtimal pazartesi salı transfer yapılır tekrar ama ilk denememiz geçenyıl erdem de olmuştu ilaç dozu yüksek geldi bünyemem çok yumurta oluştu ama gelişemediler fazla oldukları için. bu sefer tayfun bey farklı ilaçlar uyguluyor 9 yumurtam vardı zaten ilaçsız ilaçla bunları kaliteli hale getirmeye çalışıyorlar işte bakalım ilk tüp bebek denemesinde 11 yumurtadan sadece 4 dü işe yayar çıktı onlarında 1 alındıktan hemen sonra ikincisi labratuarda söndü sadece 2 tane tarnsfer olundu bana oda tutmadı zaten. bu sefer bakalım allahım inş. nasib eder 8 yıllık evliyim ve 7 yıldır çok istiyorum bir çocuğum olsun diye 28 yaşındayım bu arada. tedavi sürecide aşırı stres veriyor hem maddi hem manevi eşim sağ olsun benden stresli hiç destek olmayı beceremiyor bana.bu çocuk meselesi evliliğimizi kötü etkilemeye başladı artık.bi çocuğumuz olsada bu saplantılı düşünceden kurtulsak bir an önce.
Maalesef sonucum negatifti sizde sorun neMerhaba umarım mesajımı görürsünüz yazalı epey olmuş ama merak ettim gebelik elde edebildini mi? Benm sorunum da sizinle aynı
Maalesef sonucum negatifti sizde sorun ne
Bence ilk basarisizlikta merkez degistirmeyin ben memnun kalmadim acibademden ve tayfun bagistan ama.kalanlar tabiki var bizim sorun esimle ilgiliydiÇok sayıda yumurta toplanıyor, dölleniyor fakat gelişimi duruyor. İlk denememdi benim. Koşuyolu umutta denedim ama ikinciyi başka bir merkezde denemek istiyorum. Acıbadem tayfun bağış ve kadıköy şifa engin enginsu arasında kaldım. Sizin sorun neydi? Benimle aynı sanırım değil mi? Acıbadem ve tayfun beyi tavsiye ediyor musunuz?