Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcı ile saçlarımı açtım çiğ yumurta sarısı gibi bir renk oldu yardım kızlarrr :(

zuleyhaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
33
0
36
Elazığ
Arkadaşlar açıcı ile saçımı açtım çiğ yumurta sarısı gibi bir renk oldu,üzerine inci sarısı boya yaptım değişen bişey olmadı,sonra açık altın sarısı yaptım biraz altın oldu rengi zamanla aktı. Şimdide platin sarı yaptım yine istediğim renk olmadı.

Burda okuduğum kadarıyla 11.1 küllü platin yapılması gerekiyormuş doreliğin gitmesi için,ama ben korkuyorum iğrenç bir renk çıkmasın :(

11.1 mi yapmam lazım yoksa 8.1 mi yardım edin kızlar :43:

İstediğim renk bu..Eki Görüntüle 764130

Son düzenleme:
Bu dört boyama işlemini ne kadar aralıklarla yaptın? Üstelik hepsi sarı tonu, saçını kökten kaybetmeye mi niyetlisin?

Bu dört boyama işlemini ne kadar aralıklarla yaptın? Üstelik hepsi sarı tonu, saçını kökten kaybetmeye mi niyetlisin?

Bu dört boyamayı 2 ay içinde aralıklarla yaptım,10 gün veya 15 gün arayla.
Ama biraz yıprandı düzeltmek için maskeler falan yaptım,bakıma aldım düzeldi biraz,ama bu rengi nasıl elde edicem :(

Bu dört boyamayı 2 ay içinde aralıklarla yaptım,10 gün veya 15 gün arayla.
Ama biraz yıprandı düzeltmek için maskeler falan yaptım,bakıma aldım düzeldi biraz,ama bu rengi nasıl elde edicem :(

2 ayda açık renk 4 boyama. Yazık o güzel saçlara. Saçını biraz dinlendir, şöyle 1-2 ay kadar ondan sonra tek bir işlem yaptır. Onu da kendin yapma, profesyonel biri yapsın. Yoksa ciddiyim saçın yanıp dibine yakın bir yerden veya ortadan kopabilir. O zaman çok yanarsın ama geri dönüşü yok.

panik yapma cnm :1: o çig sarı hepimizde oluyor açıcıdan sonra onuda küllü renge boyarsn beyazımsı aynı fotodaki renk olur bnm suan sarı uzerine 10.1 boya sonucum bu resmin aynısı hadi kolay gelsin (saçım gri oldu endişesine kapılma 2 yıkama sonrası beyazlaşıcak)

panik yapma cnm :1: o çig sarı hepimizde oluyor açıcıdan sonra onuda küllü renge boyarsn beyazımsı aynı fotodaki renk olur bnm suan sarı uzerine 10.1 boya sonucum bu resmin aynısı hadi kolay gelsin (saçım gri oldu endişesine kapılma 2 yıkama sonrası beyazlaşıcak)

11.1 küllü platin rengine boyadım,biraz grilik oluştu :)
Dün boyadım gri olduğuna üzülmüştüm ama bugün senin yazını okuyunca rahatladı içim teşekkürler canım :)

Eklentiler

• $kutsarisac.webp
    $kutsarisac.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 635
11.1 küllü platin rengine boyadım,biraz grilik oluştu :)
Dün boyadım gri olduğuna üzülmüştüm ama bugün senin yazını okuyunca rahatladı içim teşekkürler canım :)

rica ederm cnm ben 10.1 boyuyorm 11.1 de saçın az yıpranıksa tabi uygularsan harika bi sonuc alırsn cok sevindm :) gule gule kullan gör bak 3 yıkamaya kdr ne harika bi renk olucak o griler ;)

ben matrıx ve palette kullanıyorum ve onerıyorumsmda. özellıkle palette saçlarımı yumusacık yaptı ayrıca kutudakı renge yakın cıkıyor boyalar tavsıye ederım :)

panik yapma cnm :KK1: o çig sarı hepimizde oluyor açıcıdan sonra onuda küllü renge boyarsn beyazımsı aynı fotodaki renk olur bnm suan sarı uzerine 10.1 boya sonucum bu resmin aynısı hadi kolay gelsin (saçım gri oldu endişesine kapılma 2 yıkama sonrası beyazlaşıcak)
konuyo okudum bende araştırıyorum yardımcı olursanız memnun olurum. Saşlarım platin röfleli diplerim uzamıştı kendim açıcı ile açtım sıkıntı yok yanmadı yani fakat üzerine palette 10.1 ile boyadım olmadı çiğ yumurta sarısı kırıldı ama aynı şekilde duruyor şimdi bu sarılıgı gidermek için ne yapmalıyım tekrar açıp yine aynı tona mı bayamalıyım.

Back
X