• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acidan tas kesilmek.. ve belirsizlikler

Umutsuzvakaa112

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
118
92
13
Kizlar tekrar merhaba onceki konumda durumu anlatmistim.. bugun tam 1 ay oldu ailemin evine geleli .. ve hic bir sekilde esim yada ailesi aramadi .. esim ailesinin yanina gelmis izne ayrilmis.. ve hala hic bir ilerleme yok .. aslinda beklentim duzelmesi bi adim atmasi da degil.. sadece bu belirsizlik beni boguyor resmen nefes alamiyorum. Bu adam vazgectiyse bile bunu ondan duyup yoluma devam etmek istiyorumm .. kendim uzun uzun dusundum bu surecde bunlari bana yasatan adami duzelse bile nasil affedicem bu gunlerimi nasil unutucam diye... ayrilma karari verdim ama ailem beklemem gerwktigini izin donusune kadar bisey yapmazsa sonrasinda dava acmayi oneriyo.. bilmiyorum yaa Rabbim bu caresizligi alsin uzerinden bana bir cikar yol gostersin.. kendim en ufak bi adim atsam hersey daha da berbat olucak.. cunku esim adim atarsam tamamen koparicak ailemden ve tum hatalari ustlenmis olucam.. size cok ihtiyacim var kizlar biseyler soyleyin ve icimi rahatlatin nolur:(

Kizlar tekrar merhaba onceki konumda durumu anlatmistim.. bugun tam 1 ay oldu ailemin evine geleli .. ve hic bir sekilde esim yada ailesi aramadi .. esim ailesinin yanina gelmis izne ayrilmis.. ve hala hic bir ilerleme yok .. aslinda beklentim duzelmesi bi adim atmasi da degil.. sadece bu belirsizlik beni boguyor resmen nefes alamiyorum. Bu adam vazgectiyse bile bunu ondan duyup yoluma devam etmek istiyorumm .. kendim uzun uzun dusundum bu surecde bunlari bana yasatan adami duzelse bile nasil affedicem bu gunlerimi nasil unutucam diye... ayrilma karari verdim ama ailem beklemem gerwktigini izin donusune kadar bisey yapmazsa sonrasinda dava acmayi oneriyo.. bilmiyorum yaa Rabbim bu caresizligi alsin uzerinden bana bir cikar yol gostersin.. kendim en ufak bi adim atsam hersey daha da berbat olucak.. cunku esim adim atarsam tamamen koparicak ailemden ve tum hatalari ustlenmis olucam.. size cok ihtiyacim var kizlar biseyler soyleyin ve icimi rahatlatin nolur:KK43:
bişi sorucam önceki konunuzda tam olarak neden evden ayrıldınız felan belirtmemişsiniz kavga oldumu neden aileniizn yanına gitiniz

Eşinle konuşmadan ailenin yanına gitmen bence hataydı, şimdi bari sessizce bekle. Ailenin dediği gibi izin bitimine kadar bekle, izin bitiminde dava açarsın.

önceki konunuzu okumaya üseniyorum.
devam niteliğinde konu açmak yerine bir özet gecseniz iyi olurdu.
anladığım kadarıyla şunu yazayım.
belirsizlikte kalmak yerine arayın konuşun.
o sizin eşiniz halen.
ayrilacaksanizda konuşun ayrilin.1 aydır konuşmadan durmaktan beklemekten daha kolay olsa gerek.

Kizlar tekrar merhaba onceki konumda durumu anlatmistim.. bugun tam 1 ay oldu ailemin evine geleli .. ve hic bir sekilde esim yada ailesi aramadi .. esim ailesinin yanina gelmis izne ayrilmis.. ve hala hic bir ilerleme yok .. aslinda beklentim duzelmesi bi adim atmasi da degil.. sadece bu belirsizlik beni boguyor resmen nefes alamiyorum. Bu adam vazgectiyse bile bunu ondan duyup yoluma devam etmek istiyorumm .. kendim uzun uzun dusundum bu surecde bunlari bana yasatan adami duzelse bile nasil affedicem bu gunlerimi nasil unutucam diye... ayrilma karari verdim ama ailem beklemem gerwktigini izin donusune kadar bisey yapmazsa sonrasinda dava acmayi oneriyo.. bilmiyorum yaa Rabbim bu caresizligi alsin uzerinden bana bir cikar yol gostersin.. kendim en ufak bi adim atsam hersey daha da berbat olucak.. cunku esim adim atarsam tamamen koparicak ailemden ve tum hatalari ustlenmis olucam.. size cok ihtiyacim var kizlar biseyler soyleyin ve icimi rahatlatin nolur:KK43:
Bende aynı durumdayım daha neyini bekliyorsun şimdi evine gitsen 2 aya kalmaz yine gelirsin baba evine.niye umutlanıyorsun hala

Önceki konuyu bilmiyorum ama hataliysan arayacaksın hatali ise o arayacak aslında bu kdr basit evet bazen fedakarlık yapıp iki tarafta alttan almalı diye düşünüyorum ama her zaman değil he madem bir şey yaptin arkasında dur he bu arada ufak bir sebepten ailenin yanına gittiysen ne olursa olsun sen hatalisin niye evini terk Edip gidiyorsun ki evini terkettigin için boşanma sürecinde hatalı olacaksın evini ihmal etti bıraktı gitti derse hakim direk kocasını ihmal etmekten tazminat dahi acilabiliyor. Boşanma sürecinde girecek hanımlar LUTFEN EVİNİZİ TERKETMEYİN RESMİ OLARAK BOSANANA KADAR ESLERİNİZ SİZE BAKMAK ZORUNDA !

öncekı konunu okudum sen kocanı dolduran beynını yıkayan kv bıldıgın teslım etmıssın ben senın yerınde olsam egerkı evlılıgımı bıtırmek ıstemıyorsam hayatta o kv ye tek göndermezdım kocamı allah bılır nasıl doldurmuştur yazık

Kafamı dinlemek istiyorum diye evden ayrılan sizsiniz ne olmasını bekliyordunuz
Dizilerdeki filmlerdeki gibi değil maalesef gerçek hayat.

Hem nasıl affedicem diyorsunuz hemde bir adım atarsam eşim tamamen koparacak diyorsunuz.. Ne istediğinizi anlamadım ben ama Bence siz bir adım atın karşı taraftan beklemeyin karşı tarafın zaten barışmaya niyeti yok gibi..

Back
X