Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Aciiil. Bu Elbiseyi Dayimin Dügününde giyecem ve nasil SAC MODELI olur bunun Üzerine?

cnmsn64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
94
0
36
Avusturya
Selam kizlar Bu hafta dayimin Dügünü var ve ben bu Elbiseyi tercih ettim. Ancak üzerine Sacimi nasil yapayim bilmiyorum sizlerden fikir almak istedim. Yardimci olursaniz Sevinirim :) ( Ayakkabi fikride verenler olursa Sevinirim) Tessekürler :)

58 kg, 160 Boy esmer tenli ve 19 yasindayim :)

ne yapman gerektiğine karar veremedim çünkü elbise çok karışık.. sakın kıvırcık yapma altta üstte çok detay var zaten, bide saçlarını kıvırcık yapıp göz yorma canım toplattır bence saçını

bu elbisenin üzerine o bolero elbiseyi çok kötü yapar çünkü zaten yeterince karışık egerki açık giyinemem diyorsan siyah dantel yada transparan bolero olur aslında
bolero değilde tülden kol gibi üzerine diktirsen çok daha iyi olur..
kesinlikle siyah olsun gül kurusu değil..
saç olarakda yan düz topuz yaptır derim elbise karışık saçında sade olsun

bence de kesinlikle kıvırcık yaptırma saçlarını çünkü elbisende oldukça detay var bir de kıvırcık saç çok göz yorar topuz yaptırmanı tavsiye ederim ama çok sıkı olmasın...

Önerileriniz icin tsk ederim dügünlerde kivircik yaptirmayi cok seviyorum ama sizin dedigniz gibi abartili olmamamsi icin dikkat edicem tsk ederim :)

elbise bana da karışık geldi yani çok fazla detay var
göze çarpmayan sade bi topuz olabilir bolero kısmını da edda1985 e kesinlikle katılıyorum
ayakkabı olarakta platform siyah bi ayakkabı uyar nacizhane fikrim

elbise çok gösterişli o yüzden ayakkabın ve çantan sade siyah olsun. üstüne gösterişli bir saç iyice abartı olur. saçlarını sade, kibar bir şekilde toplat. düşük,ensede bir topuz. önlerini ortadan ayırabilirsin.Eki Görüntüle 309069 Eki Görüntüle 309068 Eki Görüntüle 309067

bu fotolardaki gibi. bolero giymesen olmaz mı? ya da siyah şifon şal gibi bir şey kullansan.

yaşına göre bence çok abartılı ve çok karışık bir model ......zevk meselesi tabi beğenip almışsın önemli olan senin beğenmen ..saçlarını kesinlikle toplamalısın çünkü elbisede çok detay vay altınada siyah ayakkabı olur

kesinlikle kıvırcık saç yaptırma elbisen baya karışık düz topuz yaptır bence de ama yıne de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…