Aciiil kızlar bebeğim hiiiç uyumuyor

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Merhaba kızlar 7 aylık bebeğim var ve sürekli ağlıyo gündüz 1 saat bile uyumuyo yardım edin ne yapabilirim. Artık sinirlerim bozuldu

Diş çıkarıyor olabilir ,gazı vardır ya da bi yerleri ağrıyor olabilir anne sütü alıyorsa ek gıdayı az ver belki doyduğu için istemiyor olabilir bebekler için gece çayları var bitkisel onlardan al belki rahatlatır bide yanında uyut belki sen yanında uyursan oda uyuyabilir benim kızımda aynıydı şimdi 2 yaşında o dönemleri biliyorum Allah yardımcın olsun

Emziremedim erken doğdu ve ben ilaç kullanmak zorunda kaldım deliksiz 2 saat uyur gece 3 den sonra
arkadaşımın kızı da sürekli ağlardı çocukta fıtık varmış
tahlil sonuçlarına göre anlarsınız ama dişten de olabilir
kötü bişey yoktur

Yok emziremedim ek gıda istiyo ama yediği zaman karın ağrısı ishal kabız hepsi başlıyor siz bilirsiniz kızım 7 aylık ve 6900 kilo 2000 kilo doğmuştu normal mi acaba doktorumuz biraz küçük görüyorum dedi

arkadaşımın kızı da sürekli ağlardı çocukta fıtık varmış
tahlil sonuçlarına göre anlarsınız ama dişten de olabilir
kötü bişey yoktur
Evet ocak ayında fıtık ameliyatı geçirdik inşallah kötü bişe değildir ilginiz için teşekkürler

kuzum benim ya kıyamam ben ona.dr a bi danış bakalım day&night şurubu varmış

O zaman gaz dan dolayı uyuyamıyordur ilk 6 ay boyunca her ay en az 600 gr kilo almalı diye demişti benim doktorum eğer bu şekilde alıyorsa normal ama almıyorsa beslenmesi iyi değil demekki....doktoruyla konuşmadınız mı her öğün yemeği gereken miktarı filan belki düzensiz besleniyor olabilir belki besleme tablosu filan düzenler ... benim kızımında çok gazı oluyordu gece mamasını yedirdikten bir saat sonra filan uyutuyordum ki gece gaz yapmasın diye

Kizinizin kilosu filan gayet normal, ek gida yedigi zaman ishal kabiz hepsi oluyor demissiniz, ben alerjik bi durumdan suphe ettim. Cocuk bosuna aglamaz 10-20cc kadar papatya cayi ver eger karni yada disle ilgiliyse rahatlatir. 7 ayda dogum kilosunu 3e katlamis daha ne olsun. Benim kizim 6 aylikken 5.5 kiloydu ve cok cok yemesine ragmen kilo almiyor.

Evet doktorumuz da toplu gıda alerjisi ve çölyaktan şüphelendi tahlillerimiz yapıldı sonuçlarımızı çarşamba günü göstericem
1 hafta boyunca denemek amaçlı yemek ağırlıklı besledim ve bu bi haftada 180 gr kilo kaybı oldu

Evet mamadan sonra bende gazına önem veriyorum dediğimiz gibi çıkartmadan yatırmıyorum ben sadece aptamil ar maması yediriyorum diğer hiç bir mama benim kızıma iyi gelmedi

bu ne şurubu cnm gaz için mi acaba
yok uyku için.benim oğlum eskiden sabah 4 te anca uyurdu dr 6. ayda day&nigt şurubu veririz devam ederse dedi.bir arkadaşımın işine çok yaradı hafatada 1 veriyordu o her gün değil.akşam 8 de uyuyup sabaha kadar uyanmıyormuş oğlu sadece gecede 2 kere emmek için uyanıyormuş.benim kullanmama gerek kalmadan düzene soktum zar zor.ama sokamasaydım bu şurubu verecektim.eczacı arkadaşım da önermişti tamamen bitkisel hiç yan etkisi yok diye

Aaaa gittiğim zaman bi danışayım doktorumuza küçücük meleğim perişan oluyor allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…