Aciiil yardim ovulasyon testinde gebelik cikiyormu

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
Henuz 4 gunum var 2 diye hesapliyorsum yanlismis 4 gun var ovulasyon testi yaptim pozitif cikti hamileyim.diye havalara ucarkennn bazi arkadaslar olmayabilir dedi moralim.coookk bozuk varmi ayni seyi yasayan bu arada aldim gebelik.testi prodictor ovulasyon bide ucuz bi test aldim o negatif foto koyuyorum.bi bakinsaniza hatunlar

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım o test yumurtalarının olgunlugu ıle ılgılı degılmı benmı yanlıs bılıyorum cıft cıktıgında ılıskıye gırmen gerekıyor..hamılelık testı al ayrıca onda bak..

Adetlerin düzenlimidir?eminmisin adetine 4 gün kaldığına?eğer öyleyse hamile olabilirsin yalnız testin pozitif göstermesi ikisininde eşit kırmızılıkta olması demektir ovulasyon testinde.biri hafif silikse olmaz.çünkü bünyemizde lh hormonu belli bir miktar var silik çıkabilir bu nedenle.ben kendimde test ettim adet günlerinde denedim tam aynı koyulukta hatta kontrol çizgisi daha bile koyu oluyor hamilelik olunca.birkaç gün daha bekle bakalım adet günü idrar testi yaparsın

Adetlerin düzenlimidir?eminmisin adetine 4 gün kaldığına?eğer öyleyse hamile olabilirsin yalnız testin pozitif göstermesi ikisininde eşit kırmızılıkta olması demektir ovulasyon testinde.biri hafif silikse olmaz.çünkü bünyemizde lh hormonu belli bir miktar var silik çıkabilir bu nedenle.ben kendimde test ettim adet günlerinde denedim tam aynı koyulukta hatta kontrol çizgisi daha bile koyu oluyor hamilelik olunca.birkaç gün daha bekle bakalım adet günü idrar testi yaparsın

Kanda baktirdim 0,5 cikti drum.1 hafta smr tekrar bakalim dedi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Back
X