• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiil yardım

gossdee

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
55
24
8
34
Merhaba 38+4 hamileyim cok fazla bel ağrım var ne yaparsam geçer bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Doğum yaptıktan sonra geçer. 🤗Artık son haftalardasınız çok normal bel ağrıları. Bol bol dinlenmeye çalışın ayakta çok durmayın mümkünse ve inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın

Doğum yaptıktan sonra geçer. 🤗Artık son haftalardasınız çok normal bel ağrıları. Bol bol dinlenmeye çalışın ayakta çok durmayın mümkünse ve inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın
İnşallah normal doğumu bile etkileyeceğini düşünüyorum o kadar kötüyüm yani pazartesi günü sezeryan için uygun oldugunu söyle doktorum ama normal olsun istiyordum ne yürüyebiliyorum ne sağ sol dönebiliyorum sanki belim kırık😢

Al
İnşallah normal doğumu bile etkileyeceğini düşünüyorum o kadar kötüyüm yani pazartesi günü sezeryan için uygun oldugunu söyle doktorum ama normal olsun istiyordum ne yürüyebiliyorum ne sağ sol dönebiliyorum sanki belim kırık😢
Allah yardımcınız olsun zor gerçekten. Ama az kalmış doğuma sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah 🙏tekli koltukta oturur gibi sırtınızı destekleyerek uyumaya çalışsanız ben öyle yapardım ayaklarınızıda uzatabileceginiz yöne çevirin koltugu belki dinlendirir sizi bu şekilde

Back
X