ACIIILLL!!! HAMİLE MİYİM YARDIM EDİN

Quinnn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.181
2.931
63
37
Kızlar yardım edin lütfen hamile miyim? Siz ne görüyorsunuz, adetim 2 gün gecikti.. Temmuzda rahim filmi çekildi, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, yanlış ümide kapılmak istemiyorum.. Ne görüyorsunuz testte söyleyin lütfen küçük olan normal test, büyük olan erken gebelik testi..

Eklentiler

• IMG_20231011_164831.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 186
  • IMG_20231011_164813.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 177
Çizgi görüyorum hocam çocuk kapıda gelmiş inşaAllah

3 yıllık evliyim, ilk yıl bir düşüğüm oldu, iki yıldır gebe kalmaya çalışıyorum ama şükürler olsun bugünü gösteren Rabbime.. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın, isteyen herkese de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah ☺ hepinize teşekkür ederimmmm bu sevinci benimle paylaştığınız için.. Anneme bile söylemedim daha, süz öğrendiniz herkesten önce.. Tanışmasak da gönüllerimiz bir.. Iyi ki varsınız

Kızlar merhaba bir sorum olacak size. Adet oldum bitti üzerinden 12 gün geçti ve ben tekrar adet oldum 2-3 gün sürdü. Üstünden 15 gün geçti baş dönmelerim çok fazla arada çok küçük kasıklarıma kramp girer gibi oluyor çok küçük. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Bu durumu yaşayan var mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…