Arkadaslar bebek icin tedavi goruyorum ve bu ay adet olmam gereken tarihte yani pazartesi su gibi kanamam basladi ve rengi kipkirmizi sadece dun biraz pihtili geldi bugun 4.gunum ve hala devam ediyor korkmaya basladim normalde bu kadar yogun olmam hic . Ve bu kadsr surmez adet oldum diye tahlulde yapmamistik doktora da gitmedim tasinuyorum ara vermem gerek diye dis gebelik vs olabilir mi cok korkuyorum
Dış gebelik degildir canım onda döllenme rahim dışında biyerde oluyor ve degerler hiç artmıyor adet olmazdın oyle olsa stresten falan olmuştur senınki benimde öyle yogun koyu bazen siyah kanama oluyor ve pıhtı şeklinde çok geliyor normal demişti doktorum korkmana gerek yok yine bi muayene olabilirsin için rahat eder
Dış gebelik degildir canım onda döllenme rahim dışında biyerde oluyor ve degerler hiç artmıyor adet olmazdın oyle olsa stresten falan olmuştur senınki benimde öyle yogun koyu bazen siyah kanama oluyor ve pıhtı şeklinde çok geliyor normal demişti doktorum korkmana gerek yok yine bi muayene olabilirsin için rahat eder