Aciiillll Yardımmm

diShyy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
48
2
6
35
Almanya
Merhaba arkadaşlar,
Benim kendi çocuklarıyla beni kıyaslayan bir halam var. Kızının yarin sözü var ve durmadan iğneleyici laflarda bulunuyor.

Benim sözüm/istememde kayınvalidemler iki tepsi baklava, çikolata, çiçek, yüzük getirmişlerdi.

Yarin kendi kızı istenip sözlencek aynı gün benimkisi gibi. Ve erkek tarafı kalabalık gelicek... Halam durmadan "elleri boş gelmiceklermiş dolu dolu gelceklermiş" diye durmadan bana laf sokmay çalışıyor. Benim kayınvaldemlerin çevresi pek yok ve bilinçsizler böyle konularda hep bize sorarlar napılacak fln diye.

Annemde diğer yandan bana "yarin istemeye nişanlın erken gelsinde görsün nasıl kız isteniyormuş diye" bana laf atıyor. Cidden bunaldım halamın çocukluğumdan beri kıyaslamasını kendi kızıyla ve hep üstün olması istemesiyle!!! Napmalıyım yardımcı olun lütfen. Bu arada bana set takılmıştı kesin halam onlara set takın demiştir bizden aşağa olmasınlar diye erkek tarafını ikaz etmiştir... Sinirden ağlicam ya yemin ederim sıkıldım bunaldım yardımmmmm acilen yorumlarınızı bekliyrummm
 
Bu arada nişanlımla ilişkimede yansıyor! Her genç kız ister herşeyi 4/4lük olsun.. Off bilmiyorum sinirolduuum
 
Bu arada nişanlımla ilişkimede yansıyor! Her genç kız ister herşeyi 4/4lük olsun.. Off bilmiyorum sinirolduuum

Bir halanın böyle çocukça bir tavrı olmasına anlam veremedim demek ki böyle insanlar da varmış, halan çocukça davranıyor sen de onun gazına gelip nişanlınla ilişkine yansıtıyorsun bu durumu, bu yüzden nişanlınla aran bozulursa halan zil takıp oynar
 
Canım benim hiç boşuna canını sıkma. Çok cahilce şeyler halanın yaptıkları. Kusur arayan bulur merak etme. Sende yarın otur, dikkatli dikkatli sez etrafını eminim ki çok açıklarını yakalarsın. Ama onun içinde öyle zihniyet lazım. Sanki kendi kızına gelenlerin hepsi mi dört dörtlük. Baştan yapılan gövde gösterilerini boşver sen, sonrası iyi olsun, evlenince mutluluk, huzur olsun önemli olan o. Aslında en güzeli söz bitince en son giderken iyi niyetle hala geçmiş olsun çok şükür atlattınız, herşeyi çok güzel oldu desen utanırmı acaba kendi fesatlığına. Ama onu da anlamaz, utanmazsa bu sefer de sen sinir olursun. Sen yarın git otur, bakın etrafına. Hiç gereksiz yere kendini de kasma. İnanki ben senin yerinde olsam umrum olmazdı. Hepimizin etrafında, akraba ortamında var öyle cahil insanlar. Canını sıktığına, nişanlınla aranı bozduğuna değmez.
 
Canım kolay değil ama bence hiç takmaya, sinir olmaya değmez. . Bırak isteyen istediğini desin, evlenip üstünden zaman gectimi her şey unutuluyor ve herkes eşit oluyor.. Çırağan da evlenende evlenmiş oluyor köyde evlenende. . Sen nişanlınla mutluysan ve içine siniyorsa her şey gerisi fasa fiso..
 
Parayı yarıştırmak ne çirkin bir şey..
yazacak şey bulamadım..
 
Back
X