Tüp Bebek Merkezleri aciil gürgan beyin hastaları buraya

selma101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
27
1
36
Ankara
merhaba ben şuanda yeni bir merkez arıyorum bugün gürgan klinikten randevu aldım.ama aklımda başka merkezler de var.benim üçüncü olacak.daha önceki denemelerim kimyasal gebelikle sonuçlandı.o nedenle yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

merhaba ben tımur hocanın hastasıyım ve su an 30 haftalık hamıleyıım cok memnunum 3.denememde hamıle kaldım tımur hocayı ılk gorusmede goruyosun bırde transferını o yapıo gerı kalan herseyınle aygul hoca ılgılenıo am cok basarılarrrr

merhaba sizin probleminiz neydi.hangi işlemler uygulandı merkezde. tüp bebek fiyatı nekadar?ko kültür ve diğer işlemler içinde mi.ilaç için ne kadar ödediniz.bazı merkezzler ilaçları kendileri daha ucuza satıyorlarmış.burada da böyle bir işlem sözkonusu mu.

merhaba benım problemım sperm azlıgıydı onun ıcın tup bebek uygulandı merkezde sperm tahlılını yapıolar yalnız esımı baska bı doktora yonlendırdıler oraya gıttık valla tam hatırlamıorum ama ılaclarımı felan hep ordan aldık ıstersende baska yerden alabılırsın o sana kalmıs bısey sadece tup bebek fıyatı 4.250 dıger estler harıc tabıkı muayne ucertıde harıc bu sadece tup bebek ıcın gecerlı bız herseyı oraya yaptırdık

selmacım merhaba canım. bende timur beyin hastasıyım. gürgan klinikte tüp bebek denedik ama olmadı. bu yaz tekrar deneyeceğiz ama açıkcası benim de kafam karışık gürgan klinik hakkında hakan yaralı var anatoliada ankarada. dalında o da çok iyi bi doktormuş bilmiyorum

hangisine karar verdiniz sonuç olumlu mu oldu bende yeni bu sürece başlayacağım yardım ederseniz çok sevinirim

Timur bey diye gidiyorsun aygül hanım ilgileniyor. Ona da ilgi dersen... 3 dk falan inceliyor hemşireye not aldırıyor seninle tek kelime konuşmak yok.... her işini hemşirenle hallediyorsun. 1 aşılama 1 tüp denemem oldu. Transferim yapılırken hemşire rahmi bulamadı aygülle kavga etmeye başladılar ben yatarken tepemde. Doğru yere gittiğinden emin bile olamadılar. Yerleştirildikten sonra ultrasyon fotosu verilirmiş bana verilmedi. Sallamıyorlar ilk denemede olanları. Hatta negatifle sonuçlanmasını iyi görüyorlar. 2. denemeye yine gelirler nasılsa diye. Hoş genelde tüm merkezler böyle. Doktorunu pek değiştirme derim, başta iyi bir tercih yap. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…