• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Aciill yardim

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Cmrtgb

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
2
1
6
33
Benim 3yasinda kizim var ve kakasini yapmak istemiyo kendini sikyo ve kabiz oluyo surekli doktorada goturduk bi care yok bizim gibi olanlar lutfen bize yardimci olsun tuvaletede alistiramiyorum bezimi bagla diye surekli agliyo

Bir çocuk doktoruna götürün ve zeytinyağı yağı içirin hergün tatlı kaşığıyla.

Benim kızımda 2 yaşında ve aynı sorunu çok ciddi bir şekilde yaşıyoruz artık altında açtirmiyor kapat diye bağırıyor kaskatı oluyor bacakları kesinlikle yapmıyor bir çok ilaç kullandık ona rağmen kakasini tutuyor bende ne yapacağımı şaşırdım pedogogla görüştüm bizi sorguladım sürekli size güvenini kaybetmiş filan dedi sürekli ilgilenen bir anneyim oysaki

Bu durumu yaşayıp suan atlatmış çocuğu büyümüş birileri varsa yazarsa süreç nasıl gitti bende çok mutlu olacağım

Bu durumu yaşayıp suan atlatmış çocuğu büyümüş birileri varsa yazarsa süreç nasıl gitti bende çok mutlu olacağım
Benim kızımda 3 yasinda tuvalet eğitimini 3 yaşında verdim....2.5 ay sonra ogrendi kaka olayini 2.5 ay bize kök sokturdu...

Kabız oldu ne zeytinyağlı yemekler yaptim ne armutlar ne kayısılar ısrarla tuttu....nasil başardı anlamadim....sonra bi gun 6 günüydü 7 günüydü tam hatırlamıyorum dr götürdük dr lavman verdi dediki her 4. Günde mutlak yapın beklemeyin dedi..bir kac kez lavman yaptik..kaka yaptıkça alkışladık hediyeler verdik sonra 2 gunde bir kendi yapmaya başladı..sonra ablamin kızı kakam geldi deyip tuvalete gitti...kizim da anne benimde kalam var demeye basladi o gun bugündür cok sukur gunde bir kere yapmaya başladı....tabii bazen yediklerinden 2.gunde yaptığı oluyor...

Back
X