aciilll hamilelikte öksürük

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
Slm kızlar 7 hastalık hamileyim çok öksürüyorum acaba zencefil çayı içsem bi zararı olurmu

Olmaz canim icebilirsin.birde kara turpun altını biraz kes içini oy içerisine bal doldur onuda bardağın içine yerleştir 10-12 saat beklesin o akacak bardağa onu iç 3-4 kez tekrarla bende 6+5 hamileyim ben öyle kurtuldum.birde viks sur ayaklarına yatarken üzerine de kalın çorap giy öyle uyu inş kurtulursun.bende tekrar başladı biraz.sonu hep kusmaya gidiyor dikkat et

Olmaz canim icebilirsin.birde kara turpun altını biraz kes içini oy içerisine bal doldur onuda bardağın içine yerleştir 10-12 saat beklesin o akacak bardağa onu iç 3-4 kez tekrarla bende 6+5 hamileyim ben öyle kurtuldum.birde viks sur ayaklarına yatarken üzerine de kalın çorap giy öyle uyu inş kurtulursun.bende tekrar başladı biraz.sonu hep kusmaya gidiyor dikkat et
Sağol canim cevap icin o turpu deneyim ya çok kötü ya sanki ciğerlerim parçalanıp geliyo geçer insallah

aynı sorun bende evet gerçekten sonu kusmaya kadar gidiyor şidi bekletiyorum turpun içinde balı umarım geçer :(

Bende aynı sorunu pazartesiden beri çekiyorum ölcek gibi hiç durmadan öksürük tutuyor ballı turp en iyisi bugün artık balgam atmaya basladım rahatlatıyor kızlar

balgam söktürüyordu bal ve zencefil falanda öksürüğü bir türlü önleyememiştim bal ve turp sorunumu çözdü iyi k var :) dün geceyi öksürük krizi yaşamadan geçirdim

Back
X