Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş sana ne demek istediğini açıklamış daha sonra..Her turlu yoruma acigim . Ama ilk okudugum yorum da anneme yapilan hakarete acik olamam. Ilk yorumlar boyleyse gerisini dunumemiyorum bile ... anneme yapilan agir elestirilere kaldiramiycagimi anladim. O yuzden konumun kapatilmasini istiyorum.
Anlıyorum sizi, moralinizi bozmayın lütfen herkes şu an sizin hassasiyetinizde olaya bakamaz, sizin hissettiklerini tam olarak algılayıp yazamaz. dolayısıyla sizin çok kırılacağınız, ashabınızın bozulacağı şeylerde yazılabilir.. daha rahat bakmaya çalışın yazılanlara... Bin bir tülü kişi var sonuçta. Kimi daha katı, kimi daha esnek, kimi daha kuralcı, kimi daha soğukkanlı, kimi daha pozitif....Sirtimi anneme dayamak mi.
Bakın mesajını alıntıladım, arkadaş zaten yanlış anladığınız için özür diledi, hala neden ısrarla anneme hakaret etti diye tutturuyorsunuz ki?Hayir ben hakaret etmek icin kullanmadım ama haklisin Özür dilerim.
Demem o ki yapabileceginiz bir şey yok. Yan yana oturduklari için aman huzurlari bozulmasın falan diye dusunuyordur..