- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
Canım daha net bir foton yok mu gerçekten bu foto da çok belli olmuyor.
Çok net görünmüyor evet belli orda bi cıkınYı var belli ama biraz daha net bir foto atarsan daha iyi olur sanki. zaten çok Zor gerçekten yasamayan bilemez çok sor bir süreç öyle çok kolay çok basit vs değil psikolojik olarak insanı çökertiyor. Ağrı yaşamadım hiç ameliyattan sonra şuram agrıyor bile demedim ama psikolojik olarak çok daha fazlasını yasıyorsun
Çok net görünmüyor evet belli orda bi cıkınYı var belli ama biraz daha net bir foto atarsan daha iyi olur sanki. zaten çok Zor gerçekten yasamayan bilemez çok sor bir süreç öyle çok kolay çok basit vs değil psikolojik olarak insanı çökertiyor. Ağrı yaşamadım hiç ameliyattan sonra şuram agrıyor bile demedim ama psikolojik olarak çok daha fazlasını yasıyorsun
Net resim koyabilirmsnz buğulu bi resim gibi
Tekrar geçmiş olsun
Bende uc defa burun ameliyati olmus biri olarak senin icin cok uzgunum Turkiye’deki doktorlar herzaman iyi degil benim burnumuda istanbulda bir plastik cerrah maf etti bir bucuk sene sonra daha dikisler duruyordu daha neler neler
Cok unlu birisi degil dr Halil Ibrahim Gokcek insan olarak cok iyi birisi ama burun ameliyatinda cok tecrubesizmis bu arada ozel msjlara cvp veremiyorumJa bu ünlüler hic iyi degilmis demek benim önden profilimde burnum eskisine göre daha sis duruyor
Cok unlu birisi degil dr Halil Ibrahim Gokcek insan olarak cok iyi birisi ama burun ameliyatinda cok tecrubesizmis bu arada ozel msjlara cvp veremiyorum
Hayir, senin resimlerini gordum ilk defa boyle birsey goruyorum senin doktorun kimdi? Ama benim cok sekilsiz cokuk cikintili bir burnum oldu aynalara bakamadim resim cekmedim bu burun insani maf ediyor resmen hayattan sogutuyorGöz kemiginizde ciktimi onca ameliyatlardan sonra??
Hayir, senin resimlerini gordum ilk defa boyle birsey goruyorum senin doktorun kimdi? Ama benim cok sekilsiz cokuk cikintili bir burnum oldu aynalara bakamadim resim cekmedim bu burun insani maf ediyor resmen hayattan sogutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?