acık ameliyat kırılma kanalı nerde ??

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Selam millet

bu göz kemigine care yokmus üstelik ameliyat önceside yoktu baska doktorlar doktor hatasi diyorlar ayrıca kas arasıda genis! burun sekilde düsük duruyo tamemen hayal etmedigim bir burun ortada bende 8 aydır bunun üstesinden gelemiyom üstelik 20 bine yakın para verdim doktor diyo daraltırım kas arasini ama baska doktorlar diyo orayı daraltamaz orda beyin var nasil genisletiyse inceltsin !
eski burnum önden genis degildi simdi boxer burnu gibi ! isin icinden cıkamıyom paramida istedim kendi doktorumdan vermedi baska 2 doktor acık catı dediler ama en cok göz kemigine sinirlerim bozuk acık ameliyata nerde kanalı kırıyolar? Göz kemigine nasil denk geldi!?

Çok net görünmüyor evet belli orda bi cıkınYı var belli ama biraz daha net bir foto atarsan daha iyi olur sanki. zaten çok Zor gerçekten yasamayan bilemez çok sor bir süreç öyle çok kolay çok basit vs değil psikolojik olarak insanı çökertiyor. Ağrı yaşamadım hiç ameliyattan sonra şuram agrıyor bile demedim ama psikolojik olarak çok daha fazlasını yasıyorsun

Çok net görünmüyor evet belli orda bi cıkınYı var belli ama biraz daha net bir foto atarsan daha iyi olur sanki. zaten çok Zor gerçekten yasamayan bilemez çok sor bir süreç öyle çok kolay çok basit vs değil psikolojik olarak insanı çökertiyor. Ağrı yaşamadım hiç ameliyattan sonra şuram agrıyor bile demedim ama psikolojik olarak çok daha fazlasını yasıyorsun

Keske ucuz doktorda olsaydımda enazindan verdigim paraya yanmasaydım spnucta az para vermedim ! paramida vermiyo

Net resim koyabilirmsnz buğulu bi resim gibi
Tekrar geçmiş olsun

Net resim koyabilirmsnz buğulu bi resim gibi
Tekrar geçmiş olsun

allah belami vermis iste.. alman doktoru diyor burnunu daraltmis diye.. o göz kemigi meydana cikmis.. kendi doktorumda diyor.. sadece septumu elledim madem septumu ellicekti.. daha ne b... ellledi burnumu üstelik onca para.. biz türkiyeye geliyos sekil icin, burnuma bakarsan odun gibi duruyor.... iyide o göz kemigi nasil ortaya cikar.. madem burnum daraltilmamissa... bu nasil mantik nasil bisi.. keske hic olmasaydim ya... keske... adamin yüzünden adetimde artik gelmiyor...

Bende uc defa burun ameliyati olmus biri olarak senin icin cok uzgunum Turkiye’deki doktorlar herzaman iyi degil benim burnumuda istanbulda bir plastik cerrah maf etti bir bucuk sene sonra daha dikisler duruyordu daha neler neler

Bende uc defa burun ameliyati olmus biri olarak senin icin cok uzgunum Turkiye’deki doktorlar herzaman iyi degil benim burnumuda istanbulda bir plastik cerrah maf etti bir bucuk sene sonra daha dikisler duruyordu daha neler neler

Ja bu ünlüler hic iyi degilmis demek benim önden profilimde burnum eskisine göre daha sis duruyor :(

Hayir, senin resimlerini gordum ilk defa boyle birsey goruyorum senin doktorun kimdi? Ama benim cok sekilsiz cokuk cikintili bir burnum oldu aynalara bakamadim resim cekmedim bu burun insani maf ediyor resmen hayattan sogutuyor

Benim doktor anlamiyor nedemek istedigimi ben diyomki kas arasini daraltsa göz kemik dahada cikmazmi cevap vermiyo iyide ben bu genis kas arasiylami dolancam artik parami bari verse onuda yapmiyor ! Allahimmyaaa nebicim bir belaya yine yakalandim

Back
X