Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki yıl çok uzun süre ama2 yil sonra hicbisey kalmiyormus canim o vakte kadar da fondoten falan idare edersin artik sikma canini
İki yıl çok uzun süre ama![]()
Canim daha once bir arkadasim ayni doktora ameliyat oldu ve sorun çıkmadı aksilik olacağını düşünmedim diye oldum ama oldu işte simdi tedaviyle uğraşıyorumkeske kapali burun ameliyati olsaydin bende son anda vaz gectim acik burun ameliyatindan iylesmesi uzun sürüyor diye
ben daha önce burnumda nefes tıkanıklığı ve sadece kemer törpüleme şeklinde çok kısa süren bi operasyon geçirdim açık teknikle.. o dediğiniz izi kimse farketmiyo 6 ay sonra falan..tamamen geçmesi hiç görünmemesi de yanlış hatırlamıorsam 1-2 yıl arası olmuştu bende..kişinin derisinin iyileşme süresi ve genetiği önemli.herkes de aynı olacaka diye bir şey yok...
senin normalde yaraların hızlı kapanıyorsa iz olayı erken geçiyorsa orayı da aynı düşünebilrisin..o hızda iyileşir..
açık ameliyattan neden bu kadar korkuyorlar anlamıyorum ben şimdi ikini burun ameliyatımı olacağım ve burun ucuma istediğim gibi müdahele edilsin diye kesinlikle açık düşünüyorum...
açığı kapalısı müdahele bakımından önemli...
iyileşme sürecinde çok az fark oluyo..
ona değil de burnunuzun zor mu yoksa kolay mı bir burun olduğuna göre karar verin.burun ucunda sıkıntı yoksa tabiki kapalı teknik derim..,
herkese geçmiş olsun :))
Benim bildiğim kadarıyla burunun altındaki kesi izinden bahsediyorsanız pembeliği geçer ancak izi incelse de geçmez. İki arkadaşım var biri kız biri erkek yıllar önce ameliyat oldular 5-6 yıl izler duruyor...
Öncelikle selamlar başlıkta açıkladığım gibi bir sorun yaşayan varmi ?? Doktorum 6 ay geçsin zimparalariz duzelmezse dedi ama yinede tedirginim bu tarz bir sorun yaşayıp cozumleyenler tecrubelerini paylasirsa sevinirim
Ameliyattan sonra çok acı çekiyor insan.
beraberinde kullanman icin iz kremi vermedimi doktorun.sabah ogle aksam ondan surecektin.kullanmadiysan bile bicok iz kremleri var kullanabilirsinÖncelikle selamlar başlıkta açıkladığım gibi bir sorun yaşayan varmi ?? Doktorum 6 ay geçsin zimparalariz duzelmezse dedi ama yinede tedirginim bu tarz bir sorun yaşayıp cozumleyenler tecrubelerini paylasirsa sevinirim
beraberinde kullanman icin iz kremi vermedimi doktorun.sabah ogle aksam ondan surecektin.kullanmadiysan bile bicok iz kremleri var kullanabilirsin
kortizonlu krem kullansan geçmez mi ya bana doktorum locoid verdi çok çabuk toparladı
Valla benimki bariz belli cukur gibi foto nasil ekleniyor bilmiyorum lazerede henuz baslamadim fondotensiz gezemiyorum o derece hos oda cok kapatmiyor kapali ameliyat tavsiye ederimKizlar burundaki iz cok farkettiriyor mu bendeameliyat olucam cok korkuyorum resim paylasirmisin kizlar cok belli ediyo mu izler lazerle falan gecer miacaba