- 15 Mart 2022
- 11
- 3
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olabiliyor, enfeksiyon olabiliyor, test neden yapmıyorsunuz?Merhaba bayanlar, 5 gün regl gecikmesi yaşıyorum , regl sancısı gibi hafif ara ara kramplar ve açıl kahveye dönük akıntım var sümüksü yapıda, nedeni nedir acaba? Aynı durumda olan veya yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Evliyim korunmuyorum 10gün önce test yaptım negatif çıktıHamile olma olasılığınız var mı
Enfeksiyonum vardı ilaç kullandım geçti. 10gün önce test yaptım adetime 5gün kala negatif çıktıYerleşme kanaması olabiliyor, enfeksiyon olabiliyor, test neden yapmıyorsunuz?
Korunmuyorum ama kızkende gecikmelerim olurdu boyle akıntı olmazdı.Yerleşme kanaması değilse kist vardır büyük ihtimalle. Daha sonra adete donusur.
Olabilir de olmayabilirdeHamile olma olasılığınız var mı
10 gün önce cok erken yapmıssınız testi bence yarın ilk idrarınızla tekrar test yapınOlabilir de olmayabilirdeKorunmuyorum.
Yarın kan testi vermeye gidicem. Orda net bi bilgi edinirim artık.10 gün önce cok erken yapmıssınız testi bence yarın ilk idrarınızla tekrar test yapın
Evet kan testi en garantisi olur her şey gönlünüzce olsun inşallahYarın kan testi vermeye gidicem. Orda net bi bilgi edinirim artık.
Ben 5 yıldır çocuk için uğraşıyorum haliyle bu olayları da baya araştırdığım için söylüyorum yanlış anlamayınErken yapmadım aslında yumurtlama dönemim 19-25 arasında gösteriyordu ilişkiden 5 gün sonra yaptım testi Negatif çıktı.