Açık kahve akıntı neden olur?

zeyn1103

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
11
3
36
Merhaba bayanlar, 5 gün regl gecikmesi yaşıyorum , regl sancısı gibi hafif ara ara kramplar ve açıl kahveye dönük akıntım var sümüksü yapıda, nedeni nedir acaba? Aynı durumda olan veya yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim.

Hamile olma olasılığınız var mı

Yerleşme kanaması olabiliyor, enfeksiyon olabiliyor, test neden yapmıyorsunuz?

Erken yapmadım aslında yumurtlama dönemim 19-25 arasında gösteriyordu ilişkiden 5 gün sonra yaptım testi Negatif çıktı.

Erken yapmadım aslında yumurtlama dönemim 19-25 arasında gösteriyordu ilişkiden 5 gün sonra yaptım testi Negatif çıktı.
Ben 5 yıldır çocuk için uğraşıyorum haliyle bu olayları da baya araştırdığım için söylüyorum yanlış anlamayın döllenme olduğunda oluşan embriyonun rahme tutunması 5 günü buluyor. Tutunduğunda beta hcg salgılamaya başlıyor,bu önce kan değerine yansıyor 2 günde. Sonrasında bu değerin idrara geçmesi de 2 günü buluyor. Yani nerden baksanız ilişkiden en erken 10 gün sonra o da bi ihtimal gebeliği idrar testinde öğrenebilirsiniz. Bazı durumlarda geç yumurtlama geç döllenme vs de olabiliyor bu durumda haliyle süreyi uzatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…